ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ June 14, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησαν χθες Τρίτη 13 Ιουνίου οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων του ανατολικού τμήματος του οικισμού Ωρωπού του Δήμου Ωρωπού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας και....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ February 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μνημόνιο Συνεργασίας για το έργο «Κατασκευής Δικτύου Απορροής Ομβρίων Υδάτων στις Περιοχές Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Μοσχάτου» υπέγραψε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ως εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής, με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάς (ΔΔ-Ε), Κώστα Μπακούρη. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που υπογράφεται τέτοιους είδους Μνημόνιο με δημόσιο φορέα της χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

28 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ’’ (ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι η σκληρή και οργανωμένη δουλειά δύο ετών του Δήμου μας, της Τεχνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής την κα Κατερίνα Σκοπελίτη και των αρμόδιων Αντιδημάρχων κου Γιώργου Καβασακάλη και κου Βασίλη Μεθενίτη, ολοκληρώνεται και παράγει πλέον έμπρακτα αποτελέσματα, όσον αφορά στο Αποχετευτικό Δίκτυο σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ February 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σε αλλεπάλληλες συσκέψεις με δημάρχους της περιοχής ευθύνης του, για να συγκροτηθεί ο σχεδιασμός ώριμων μελετών για έργα υποδομής που υπολείπονται στους δήμους, ώστε να συμπεριληφθούν στη χρηματοδότηση του νέου ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Η υλοποίηση ενός έργου πνοής για το Δήμο Διονύσου, η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στην Δημοτική Κοινότητα του Διονύσου. Τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τομές διάνοιξης ώστε να τοποθετηθούν οι αγωγοί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΡΧΑΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ December 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Δεκεμβρίου στην Παιανία προκειμένου να βρεθεί λύση στα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή και αφορούν κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της υλοποίησης των έργων της αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email