ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟ 20 ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ March 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Νέοι αυτοδιοικητικοί απ' όλη την Ελλάδα παίρνουν πρωτοβουλία και συνυπογράφουν την ανάγκη εξεύρεσης επιπλέον πόρων για τις τοπικές κοινωνίες και την ανάπτυξή τους, από τον αθλητικό τουρισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ March 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Υπό το πρίσμα της χρηστής και διαφανούς διοίκησης η Δημοτική Αρχή Διονύσου ξεκίνησε να υλοποιεί το σχέδιο “Αθλητισμός για Όλους”. Για το λόγο αυτό, πολύ σύντομα, θα υπάρξει δημόσια, ουσιαστική και οργανωμένη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις, που θα πρέπει να τοποθετηθούν συγκεκριμένα στα ζητήματα που θα τεθούν και φυσικά να θέσουν και άλλα που θεωρούν σημαντικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση μετείχε η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη ενώ την αντιπροσωπεία της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας αποτελούσαν η πρόεδρος, Ελένη Κονοφάου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής, διακεκριμένος μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης και η Γενική Γραμματέας, Μαρία Γραμματικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΝ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΔΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τα μέτρα άμεσης αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, εκτιμώντας ότι η Κυβέρνηση έχει βρει, όπως έχει άλλωστε δεσμευτεί στη συμφωνία με τους εταίρους, τα δημοσιονομικά ισοδύναμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ «ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ» ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΔΡΟΣΙΑ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Την ανοιχτή παρουσίαση του προγράμματος των «Ναρκομανών Ανώνυμων» Δροσιάς παρακολούθησε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης έπειτα από πρόσκλησή τους, σε συνέχεια αιτήματος του Ο.Ν.Α.Π «Θέσπις» για ενημέρωση των δημοτικών φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ March 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην ανατολική Αττική πραγματοποιήθηκε στην Παιανία μετά από πρόσκληση του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιανίας Γιώργου Πρίφτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΛΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩN SUCCESS STORIES ΚΟΙΝΣΕΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ "ΜΕΣΟΓΑΙΑ" March 03, 2015 / απο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ "ΜΕΣΟΓΑΙΑ" (author)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παλλήνης», που εντάσσεται στη Δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ March 02, 2015 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ (author)

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων Δήμου Βύρωνα συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης & Προγραμματικού Σχεδιασμού κ. Ελισάβετ Τασούλη και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ