ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ February 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποτελεί γεγονός ότι το θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σαρωνικού αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής είναι κατά βάση πολιτικό. Η νέα Δημοτική Αρχή Σαρωνικού δια του Δημάρχου της κ. Σωφρόνη έχοντας υπόψη όλα τα προαναφερθέντα επιλέγει το δρόμο της λογικής και της επιχειρηματολογίας, υιοθετώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας μετωπικές συγκρούσεις με δήμους και κατοίκους αντικρουόμενων συμφερόντων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΙ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η σύνταξη των προσωρινών διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης της χώρας ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό των έργων του Δήμου Αχαρνών έγινε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο Αχαρνών με τη συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δ/ντη Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/2 με θέμα τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, εξ’ αφορμής του τραγικού συμβάντος της αυτοκτονίας ενός νέου ανθρώπου που κρατούνταν στο κέντρο, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ, ΤΙΜΗΣΑΝ, ΔΕΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 4.100 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ORIA.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΝΑΥΑΓΙΟ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ February 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια σεμνή τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο καθολικός ιερέας – εφημέριος της ενορίας Αγίας Βαρβάρας στο Λαύριο π. Christian Gaspal, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου επιμνημόσυνη δέηση για τα 4.100 θύματα – αιχμάλωτους ιταλούς στρατιώτες του ναυαγίου ORIA.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ February 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για πρώτη φορά η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος συνεργάζεται με Δημοτικό Φορέα για την πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικού ελέγχου υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ February 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Φλεβάρη του 2015 στο Λαύριο, λήφθηκαν αποφάσεις για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ Υ/Σ & ΑΓΩΓΟΥ Υ.Τ. ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΗ February 15, 2015 / απο Π. ΛΑΒΔΑ (author)

Ο αγώνας για απομάκρυνση του υπόγειου αγωγού Υψηλής Τάσης που θα μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα από την Εύβοια στην Αττική καταλήγοντας στον υποσταθμό της Ανατολής, των παρακείμενων του έργου κατοίκων συνεχίζεται, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο μήνυμα που μας έστειλαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ