ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΛΩΣΗ January 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου στις πρώτες δηλώσεις του στο kirkinews υπογραμμίζει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ 2015-16

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ January 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Υπουργείο Παιδείας προκηρύσσει για το θέρος 2015 και για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 τις υποτροφίες, που χορηγούνται από τις ξένες κυβερνήσεις σε Έλληνες υπηκόους, στο πλαίσιο των μορφωτικών ανταλλαγών και ορίζει τις προϋποθέσεις για τη χορήγησή τους ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ January 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με επιτυχία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις Κυκλάδες ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. Γιώργος Χριστόπουλος, αποκομίζοντας την ευαρέσκεια των ψηφοφόρων σε όσα νησιά επισκέφτηκε, παρότι είχε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ECOFLOW: ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΕΥΝΑ January 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος “ECOFLOW: Σύστημα εκτίμησης της αποδεκτής οικολογικής παροχής σε ποτάμια και ρέματα της Ελλάδας», το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τις επιχειρήσεις: Δ. Αργυρόπουλος & Συνεργάτες Ο.Ε. και AVMAP GIS A.E., διοργανώνουν την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς του Πανεπιστημίου Αθηνών, την 2η ημερίδα του έργου με θέμα «Η οικολογική παροχή των ποταμών και η σημασία της ορθής εκτίμησής της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟ DIE LINKE, BERND RIEXINGER

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον συμπρόεδρο του γερμανικού κόμματος Die Linke, Bernd Riexinger, είχε χθες η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η συνάντηση συνέπεσε με επίσκεψη ομάδας γερμανών και αυστριακών δημοσιογράφων στην Περιφερειάρχη, η οποία οργανώθηκε από το Παράρτημα Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΙΤΟΥΡΓEI ΤΟ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ January 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, εγκαινίασε την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού και δήλωσε: «Τα ΚΤΕΟ είναι σημαντικός οικονομικός πόρος της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής» Συγκεκριμένα, σε πλήρη λειτουργία επανέρχεται, με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής, το ΚΤΕΟ Χολαργού μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας, για τα έσοδα του δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ January 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αύριο, Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, στις 10.30 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου πρόκειται να επισκεφθούν το ΚΤΕΟ Χολαργού (Λ. Μεσογείων) το οποίο με δαπάνη της Περιφέρειας επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας για τα έσοδα του Δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών. Η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού, που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την αναβάθμιση του μηχανολογικού και μηχανογραφικού του εξοπλισμού, υλοποιεί προγραμματική δέσμευση της νέας Περιφερειακής Αρχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ January 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τους περσινούς επιτυχόντες μαθητές του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου Αιγάλεω βράβευσε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Φροντιστήριο και μετείχε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ