ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΟΡΟΙ, ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ February 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μήπως επιτέλους ήρθε η ώρα να πάψουν να αισθάνονται αδικημένοι, για να μη χρησιμοποιήσουμε τη λέξη που ευρέως λέγεται, οι συνεπείς φορολογούμενοι, που παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία πληρώνουν αγόγγυστα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ‘‘ΞΕΝΟΦΩΝ’’ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ February 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα το τριήμερο της Τελευταίας Αποκριάς 2015, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο των Σπάτων και της Αρτέμιδος που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την προσπάθεια μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ – ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ February 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η ανθρωπιστική κρίση μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στη σημερινή τους συνάντηση. Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αττικής, Σπύρος Τζόκας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 80ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ «MONOPOLY»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ, MONOPOLY, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ February 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το κλασσικό αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι όλων των εποχών έγινε 80 χρόνων και το γιορτάζει! Νέες εμπειρίες παιχνιδιού με ψηφιακά και Online Μέσα, ειδική επετειακή έκδοση, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Monopoly και ένας μεγάλος διαγωνισμός για την επιλογή μεγάλων πόλεων που θα συμπεριληφθούν στη «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» είναι μόνο μερικές από τις επετειακές δράσεις του δημοφιλέστερου παιχνιδιού όλων των εποχών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΡΟΥ – ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ & ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ February 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια ακόμα προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα Τετάρτη η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Ερμίνα Κυπριανίδου και Γιάννη Βασιλείου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, όπου συζητήθηκαν κυρίως θέματα οδικής ασφάλειας και φύλαξης του ΧΥΤΑ Φυλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΕΑ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Ε.Ε.Α. February 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα Τετάρτη η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, όπου η κ. Δούρου έδωσε έμφαση στην ανάγκη να προχωρήσει η συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα υποβολής και υλοποίησης προγραμμάτων που αφορούν την ανάπτυξη της αγοράς, των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και της στήριξης της επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, δεξιά στην κορυφή του τραπεζιού, με τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου δίπλα του (δεξιά όπως βλέπετε την εικόνα)   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Η ΠΑΙΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο δήμο Παιανίας έκλεισε ο ενημερωτικός κύκλος του αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, σχετικά με τις προτάσεις των δήμων για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε καθένα απ’ αυτούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος 3Β Γρηγόρης Κωνσταντάλλος (με το άσπρο πουκάμισο), έχοντας δίπλα του τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου (με το πουλόβερ) (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ 3Β Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ February 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με προτελευταίο σταθμό στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με όλους τους δήμους της περιοχής ευθύνης του, ώστε να έχει προσωπική ενημέρωση για τα υπό κατάρτιση έργα και τις ώριμες μελέτες που τα συνοδεύουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ