ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ February 20, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα κατέθεσε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, με κοινοποίηση στον δήμαρχο, σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης αστικής συγκοινωνίας στο δήμο, όπου αναφέρονται τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ February 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και της Δ/ντριας Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕΑΑ Χρυσάνθης Καπετανοπούλου και εκπροσώπων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αγροτικής ανάπτυξης στην Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ολιγωρία στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμη – έναν, περίπου, μήνα μετά τις εκλογές - στην ανάθεση αρμοδιοτήτων στους Υπουργούς Αναπληρωτές, καταλογίζουν σε κοινή ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, προς τον πρώτο τη τάξει Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κ. Φωτεινή Βρύνα επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΙ ΑΙΡΕΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ February 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνάντηση αιρετών γυναικών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. κας Φωτεινής Βρύνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ February 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποτελεί γεγονός ότι το θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σαρωνικού αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής είναι κατά βάση πολιτικό. Η νέα Δημοτική Αρχή Σαρωνικού δια του Δημάρχου της κ. Σωφρόνη έχοντας υπόψη όλα τα προαναφερθέντα επιλέγει το δρόμο της λογικής και της επιχειρηματολογίας, υιοθετώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας μετωπικές συγκρούσεις με δήμους και κατοίκους αντικρουόμενων συμφερόντων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΙ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η σύνταξη των προσωρινών διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης της χώρας ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό των έργων του Δήμου Αχαρνών έγινε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο Αχαρνών με τη συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Δ/ντη Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ February 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/2 με θέμα τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, εξ’ αφορμής του τραγικού συμβάντος της αυτοκτονίας ενός νέου ανθρώπου που κρατούνταν στο κέντρο, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ