ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ, ΤΙΜΗΣΑΝ, ΔΕΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 4.100 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ORIA.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΝΑΥΑΓΙΟ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ February 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια σεμνή τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο καθολικός ιερέας – εφημέριος της ενορίας Αγίας Βαρβάρας στο Λαύριο π. Christian Gaspal, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου επιμνημόσυνη δέηση για τα 4.100 θύματα – αιχμάλωτους ιταλούς στρατιώτες του ναυαγίου ORIA.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ February 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για πρώτη φορά η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος συνεργάζεται με Δημοτικό Φορέα για την πραγματοποίηση δωρεάν προληπτικού ελέγχου υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ February 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Φλεβάρη του 2015 στο Λαύριο, λήφθηκαν αποφάσεις για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ Υ/Σ & ΑΓΩΓΟΥ Υ.Τ. ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΗ February 15, 2015 / απο Π. ΛΑΒΔΑ (author)

Ο αγώνας για απομάκρυνση του υπόγειου αγωγού Υψηλής Τάσης που θα μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα από την Εύβοια στην Αττική καταλήγοντας στον υποσταθμό της Ανατολής, των παρακείμενων του έργου κατοίκων συνεχίζεται, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο μήνυμα που μας έστειλαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. Οι χθεσινές εργασίες αφορούν τη θεματική ενότητα «Διαχείριση Απορριμμάτων – Διεθνής Εμπειρία» συνεχίζονται με ομιλίες των κ.κ. Γεωργίου Κρεμλή, Σωτήρης Λεοντάρης, Sapir Doron, Anne Vandepoutte, Philip Nugent, Francesco Giró i Fontanals, Gil Aroyo, Michal Len, Ioannis Bakas, Peeter Eek, Christian Ehrengruber, Ξενοφώντος Κακάτσιου, Lisa Labriga, Αντώνη Μαυρόπουλου και Johann Mayr.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, σήμερα, οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για τη βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναδάση το 2014 επί αναδασώσεως στο Δασαμάρι  (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΑΣΟΣ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΑΣΑΜΑΡΙ February 13, 2015 / απο ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS (author)

Η πελατειακή τακτική του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου θυσιάζει τις δασικές εκτάσεις, τονίζει η ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών «Δασαμάρι SOS» και καταγγέλλει την παρέμβαση στην οριοθέτηση οικισμών της νέας δημοτικής αρχής με την προσθήκη και της περιοχής Δασαμάρι, που έχει επιχειρηθεί κατά το παρελθόν να περιέλθει σε οποιαδήποτε σχέδια τσιμεντοποίησης, όπως επισημαίνεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ 3ΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ February 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξεκίνησε σήμερα το 3ήμερο διεθνές συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων που οργάνωσε η περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ, ώστε να τεθούν οι βάσεις για την υλοποίηση του σχεδιασμού επεξεργασίας των απορριμμάτων στην πηγή, με τίτλο «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ