ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ January 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεδρίασε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα προβολών του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινιά – Μαραθώνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα για πρώτη φορά με την νέα του σύνθεση, με εκπροσώπους από την Περιφέρεια Αττικής τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και από τον Δήμο Μαραθώνα τον Αντιδήμαρχο Αιμίλιο Ρεΐσογλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ January 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας πραγματοποίησε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ January 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, για να προλάβει μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο ολίγων ημερών, να συναντηθεί με όσο το δυνατό περισσότερους Κυκλαδίτες. Από τις μέχρι στιγμής επαφές του, τα αποτελέσματα είναι θετικά, με δεδομένο και το δεύτερο σταυρό προτίμησης, που πρώτη φορά έχουν στη διάθεσή τους οι ψηφοφόροι των Κυκλάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΚΕΝΥΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΥΑ January 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, επισκέφθηκε την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Εμπορίου της Κένυας, Dr. Eng. Karanja Kibicho, επικεφαλής διπλωματικής αντιπροσωπείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προβάλλοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης μακριά από τις πρακτικές αδιαφάνειας, ευνοιοκρατίας και καλλιέργειας πελατειακών σχέσεων του παρελθόντος, η περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποιεί όπως λέει προεκλογική δέσμευσή της, με αφορμή τη συγκρότηση των συνεργείων για την εξυπηρέτηση των εκλογών από υπαλλήλους που θα επιλεγούν με διαφανή τρόπο (κλήρωση). Πιο κάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ: ΩΣ ΜΩΡΟΜΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η κ. Δήμητρα Ράπτη, πολιτευτής Αττικής, με γραπτή δήλωσή της διευκρινίζει το λόγο που την εμπόδισε να αποδεχτεί την τιμητική όπως λέει πρόσκληση της Ν.Δ. να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής. Κι ο λόγος αυτός είναι ο πιο τρυφερός και γλυκός, ένα μωράκι που απαιτεί όλη την προσοχή της νέας μανούλας. Να της ζήσει!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ January 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

"Δηλώνω παρών στον αγώνα για παραμονή στην Ευρώπη και την Εθνική συνεννόηση" είναι οι πρώτες δηλώσεις του ανεξάρτητου μέχρι πριν τη διάλυση της Βουλής βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος συντάχτηκε με τη Νέα Δημοκρατία στην προσπάθεια να προχωρήσει η πορεία της χώρας προς ένα σταθερό μέλλον εντός της Ε.Ε. Ο κ. Οικονόμου συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση. Ακολουθεί η αναλυτική δήλωση του υποψηφίου βουλευτή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ January 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συζητήθηκε σήμερα ενώπιον της Μείζονος Επταμελούς Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου η αίτηση αναθεώρησης, που κατέθεσε η Περιφέρεια Αττικής κατά της υπ’ αριθμ. 3800/2014 απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία είχε ανοίξει το δρόμο για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Ελληνικού στη μοναδική πλειοδότρια εταιρία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ