ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 05, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνα και με την προηγούμενη και με την παρούσα Δημ. Αρχή, στο αποκαλούμενο «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΔΔΥΠΠΥ», εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών του «Καλλικράτη». Είναι σύμφωνο με τις ντιρεκτίβες της Ε.Ε., που εφαρμόζουν με πάθος οι κυβερνήσεις της πατρίδας μας όπως και εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση που πρόσκεινται στις κυβερνητικές παρατάξεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΥ ΜΑΝΤΡΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ February 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους προχωρά ένα σημαντικό αθλητικό έργο στην περιοχή Διάκου Μάντρες, το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και δεκαετίες. Μοιραίο πρόσωπο για τη στασιμότητα-βάλτωμα του εν λόγω έργου, ο σημερινός αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου (συν δήμαρχος) Βαγγέλης Μπουρνούς

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ February 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ:772ΞΝ-0ΝΕ) εντάχθηκε η πράξη Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δήμου Σαρωνικού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα Προτεραιότητας «02- Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση Ποιότητας Ζωής» συνολικού προϋπολογισμού 61.500€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ February 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη ανταπόκριση των φαρμακοποιών της ανατολικής Αττικής (120 συνολικά) στο κάλεσμα των διοργανωτών της ημερίδας με θέμα «Οι πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο» που είχε κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο φαρμακοποιός ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές όπως κάποιες στην αν. Αττική, είναι ο πρώτος που έρχεται σε επαφή με τον πάσχοντα συνάνθρωπό του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, στη συνεδρίαση της 30.1.2015, εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή της στην μεθόδευση των απερχόμενων Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιουνίου, για την μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής και της κατάρτισης του νέου ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου είχε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου δύο συσκέψεις σε κλίμα συνεργασίας με εκπροσώπους των δήμων Διονύσου και Ωρωπού για τον προγραμματισμό των έργων που θα υλοποιηθούν στις περιοχές αυτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ January 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με θέμα: «Συνδικάτα και μετανάστευση: Νέες προκλήσεις στην εποχή της κρίσης».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FERIENMESSE ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΒΙΕΝΝΗ, ΕΥΡΩΠΗ January 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση FERIENMESSE, που πραγματοποιήθηκε από τις 15-18 Ιανουαρίου στη Βιέννη, με τη συμμετοχή της στο περίπτερο του ΕΟΤ. Από το εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Αττικής πέρασαν, οι σημαντικότεροι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και πολλοί εν δυνάμει επισκέπτες της Αττικής όπου ενημερώθηκαν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της και των νησιών του Αργοσαρωνικού, καθώς και για το μοναδικό πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν που κατατάσσει την Αττική – Αθήνα ανάμεσα στους καλύτερους city break ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ