ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ December 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) επισκέφθηκε το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών που λειτουργεί στην Αμυγδαλέζα Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΚΝΑ, ΑΥΛΩΝΑ December 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου που λειτουργεί στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) μέσα από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παρουσίασαν σήμερα το πρωί με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Έγκλειστος», ένα χριστουγεννιάτικο θέατρο σκιών στο σκοτάδι… κοινώς τίποτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ December 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Οργανωμένη εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Φυλής επισκέφθηκε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης «Δύναμης Ζωής». Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Διάθεσης Υπολειμμάτων-Αποβλήτων, μηχανολόγος – μηχανικός, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ενημέρωσε για τις λειτουργίες και τις εγκαταστάσεις του χώρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ December 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η Υπηρεσία Επισκέψεων, του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες τουλάχιστον 20 ατόμων να παρακολουθήσουν μια ενημερωτική παρουσίαση, σε οποιαδήποτε από τις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ December 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Βαριές κουβέντες της Ρένας Δούρου, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την αναθεώρηση των προεκλογικών της υποσχέσεων στο θέμα των ΣΔΙΤ σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και των βιολογικών καθαρισμών σε Σπάτα-Αρτέμιδα, Ραφήνα-Πικέρμι, Παλλήνη και νότιες δημοτικές κοινότητες Σαρωνικού όπου ναυαγεί ο σχεδιασμός για Ψυττάλεια, που επιθυμώντας να μετακυλήσει τις ευθύνες στην Κυβερνητική πολιτική δηλώνει ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (κέντρο). Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο άκρο δεξιά (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα από κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής στη διασταύρωση της εθνικής οδού στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης κατά της εγκατάστασης νέων πλευρικών σταθμών διοδίων στην Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΣΑΝ ΑΡΩΓΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΑΝΔΡΑ December 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στην εποχή των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, φαρμακείων, φροντιστηρίων και οτιδήποτε άλλο ‘’κοινωνικών’’ αποτελεί είδηση η διανομή οποιουδήποτε φορέα σε οποιουσδήποτε χρήστες των κοινωνικών παροχών. Αυτή είναι δυστυχώς η πατρίδα που φτιάξαμε και περηφανευόμαστε μάλιστα γι’ αυτή την κατάντια, περί της δήθεν κοινωνικής αλληλεγγύης του Έλληνα. Άραγε θα λήξουν κάποτε όλα αυτά; Άμποτε! Στο δρόμο αυτό και η Περιφέρεια Αττικής όπου προέβη στη….

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Βασίλης Κολλάρος του παλαιστικού, αγκαλιάζοντας τη Μαρία Ραφτοπούλου (αριστερά) και την Έλσα Αποστράγγη. Δίπλα δύο ακόμα μέλη των εθελοντών αλληλεγγύης Ραφήνας, Έφη Μυλωνά και Γιώργος Γιάννακας. Πίσω τους το γεμάτο τρέιλερ με μέρος των προσφορών αγάπης. (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ December 20, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αυτές τις Άγιες αλλά και δύσκολες μέρες, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου άφησαν τις προπονήσεις και σκέφτηκαν το συνάνθρωπο. Συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στη Ραφήνα και στο Πικέρμι δίνοντας το μήνυμα ότι μετάλλια, νίκες και τρόπαια δεν αξίζουν και δεν προσφέρουν τόση συγκίνηση, όσο το χαμόγελο ενός παιδιού που θα έχει έστω και ένα μεταχειρισμένο παιχνιδάκι γι’ αυτά τα Χριστούγεννα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ