ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ‘’ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ’’ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΚΑ December 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τον υπουργό εσωτερικών κ. Ντινόπουλο που ούτε λίγο ούτε πολύ ‘’άδειασε’’ την κ. Δούρου που προτίθεται να πληρώσει ηλεκτρική κατανάλωση ευπαθών ομάδων μέχρι ποσού 360 ευρώ ετησίως, έρχονται καπάκι στη δημοσιότητα οι αποφάσεις του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, σχετικά με τη ΔΕΗ που παρέχει Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών με μειωμένη τιμή ρεύματος έως και 54% και αδιάκοπη ηλεκτροδότηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ Η ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ December 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η αποκατάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στη Ψάθα του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, έφαγε την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικόνα αρχείου απ’ τη συνάντηση Δούρου – Κουτσούμπα  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ "ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΡΟΥ – ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ December 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αμηχανία και φανερή ανικανότητα να ανταποκριθεί στα αιτήματα της κοινωνίας, ως θεσμικά θα όφειλε εκ της θέσεώς του, έδειξε χθες το βράδυ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Εσωτερικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κανείς πολίτης δεν μπορεί να στερείται του βασικού κοινωνικού αγαθού που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ειδικά σήμερα, περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας. Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής, με συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης, προχωρά στο πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (δεξιά), έχοντας δίπλα της το αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Χρήστο Καπάνταη και τον συνάδελφό του ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.  Στη δεύτερη σειρά, ανάμεσα σε Δούρου – Καπάνταη, ο νεαρός περιφερειακός σύμβουλος Σ (ΦΩΤΟ: )

«ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ» 2ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ December 15, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ιδιαίτερα επίκαιρη αλλά και απολύτως αναγκαία διημερίδα για τις παραλίες διοργάνωσαν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο της Βούλας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ December 15, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και της συνεχιζόμενης παραμονής στην πλατεία Συντάγματος δεκάδων Σύριων προσφύγων κρίνεται επιβεβλημένη η αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασής τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία αρχείου η Ρένα Δούρου υπογράφει τη σύμβαση για το αλιευτικό καταφύγιο Π. Φώκαιας (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ December 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις εργασίες της διημερίδας με τίτλο «Οι παραλίες στους Δήμους – Πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παράμετροι για τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Σαρωνικού», την οποία διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, άνοιξε με ομιλία της η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κερδηθεί το στοίχημα της προστασίας του παραλιακού μετώπου –«στοίχημα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Αττικής. Το μέλλον των πολιτών της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΔΕΔΥ, ΥΔΜΗΔ December 13, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.Δ.Μ.Η.Δ. (author)

Επιστολή προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στην οποία εκφράζει την έκπληξή του για το γεγονός ότι αρνήθηκε να προσέλθει χθες σε προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο θα παρουσίαζε το νέο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων, απέστειλε τη Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ