ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η Ρένα Δούρου σε εικόνα αρχείου κατά την επίσκεψή της στο ΣΜΑ Σχιστού.  (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΣΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΥΛΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ December 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Απίστευτη όσο και διασκεδαστική φαντάζει η κονταρομαχία μεταξύ των υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με τους εργαζομένους να διαμηνύουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι έχουν γίνει μάρτυρες μιας αλυσίδας πρωτοφανών ενεργειών και μεθοδεύσεων που φέρουν τη σφραγίδα της νέας διοίκησης και των ηθών που πρεσβεύει η φίλα προσκείμενη σε αυτήν συνδικαλιστική μειοψηφία και την κ. Δούρου να αντιγυρίζει για τη γνωστή και μη εξαιρετέα πλειοψηφία των… τεσσάρων που εξέδωσε το παραληρηματικό και αβάσιμο κείμενό της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ December 12, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Πρώτη και καλή για την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στην οποία προέδρευσε σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, όπου ελήφθησαν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις. Αξιοπρόσεκτο επίσης ότι η συνεδρίαση διεξήχθη, για πρώτη φορά, παρουσία δημοσιογράφου και πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ December 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 2014, υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δέχθηκαν επίθεση σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ίλιον. Η αντίδραση της Περιφερειακής Αρχής ήταν άμεση τόσο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών όσο και προς τις αστυνομικές αρχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία η Ρένα Δούρου ενώ τηλεφωνεί στη ΔΕΗ. Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με το μπλε μπουφάν.  (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ December 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στην αποτροπή της διακοπής ηλεκτροδότησης στον οικισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι, με επιτόπια παρουσία της. Μαζί της ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κι ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, κατάφεραν να αποτρέψουν τη διακοπή μετά από επικοινωνία της κ. Δούρου με τη διεύθυνση της ΔΕΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΖΗΤΑ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ December 09, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ανοικτή συζήτηση με πολίτες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ρέντη μετείχαν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες που έχει ξεκινήσει η νέα Περιφερειακή Αρχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ December 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, υλοποιούν το Εθνικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους», με σκοπό την ανάδειξη του εθελοντισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΡΩΠΙΑ December 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Δήμο Μαρκοπούλου, η βράβευση της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου, για την συμβολή τους στην Αντιπυρική Περίοδο 2014, στα πλαίσια της ετήσιας βράβευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, των Εθελοντικών Ομάδων, Συλλόγων και Φορέων Πολιτικής Προστασίας, την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο Κρωπίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΕΡΜΑ Η ΦΥΛΗ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ December 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατηγορηματική και επιθετική η περιφερειάρχης Αττικής στο θέμα του μοναδικού λειτουργούντα σήμερα ΧΥΤΑ της Φυλής, σε ό,τι αφορά στην αποδοχή απορριμμάτων από άλλες πόλεις σ’ αυτόν, διαμηνύει προς τα υπουργεία Εσωτερικών και ΠΕΚΑ «η Φυλή τελείωσε». Αναλυτικά πιο κάτω η θέση της Περιφερειακής Αρχής για το θέμα της ΟΕΔΑ Φυλής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ