ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ December 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Βαριές κουβέντες της Ρένας Δούρου, που βρίσκεται αντιμέτωπη με την αναθεώρηση των προεκλογικών της υποσχέσεων στο θέμα των ΣΔΙΤ σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και των βιολογικών καθαρισμών σε Σπάτα-Αρτέμιδα, Ραφήνα-Πικέρμι, Παλλήνη και νότιες δημοτικές κοινότητες Σαρωνικού όπου ναυαγεί ο σχεδιασμός για Ψυττάλεια, που επιθυμώντας να μετακυλήσει τις ευθύνες στην Κυβερνητική πολιτική δηλώνει ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (κέντρο). Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο άκρο δεξιά (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα από κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής στη διασταύρωση της εθνικής οδού στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης κατά της εγκατάστασης νέων πλευρικών σταθμών διοδίων στην Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΣΑΝ ΑΡΩΓΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΑΝΔΡΑ December 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στην εποχή των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, φαρμακείων, φροντιστηρίων και οτιδήποτε άλλο ‘’κοινωνικών’’ αποτελεί είδηση η διανομή οποιουδήποτε φορέα σε οποιουσδήποτε χρήστες των κοινωνικών παροχών. Αυτή είναι δυστυχώς η πατρίδα που φτιάξαμε και περηφανευόμαστε μάλιστα γι’ αυτή την κατάντια, περί της δήθεν κοινωνικής αλληλεγγύης του Έλληνα. Άραγε θα λήξουν κάποτε όλα αυτά; Άμποτε! Στο δρόμο αυτό και η Περιφέρεια Αττικής όπου προέβη στη….

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Βασίλης Κολλάρος του παλαιστικού, αγκαλιάζοντας τη Μαρία Ραφτοπούλου (αριστερά) και την Έλσα Αποστράγγη. Δίπλα δύο ακόμα μέλη των εθελοντών αλληλεγγύης Ραφήνας, Έφη Μυλωνά και Γιώργος Γιάννακας. Πίσω τους το γεμάτο τρέιλερ με μέρος των προσφορών αγάπης. (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ December 20, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αυτές τις Άγιες αλλά και δύσκολες μέρες, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου άφησαν τις προπονήσεις και σκέφτηκαν το συνάνθρωπο. Συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στη Ραφήνα και στο Πικέρμι δίνοντας το μήνυμα ότι μετάλλια, νίκες και τρόπαια δεν αξίζουν και δεν προσφέρουν τόση συγκίνηση, όσο το χαμόγελο ενός παιδιού που θα έχει έστω και ένα μεταχειρισμένο παιχνιδάκι γι’ αυτά τα Χριστούγεννα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΜΕΛΕΤΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΜΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ December 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ομάδα φοιτητών μαζί με τους διδάσκοντες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Δήμο Σαρωνικού και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σωφρόνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Μπουκοβάλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Επιχορήγηση Τοπικών Επιχειρήσεων μέσω ΤΟΠΕΚΟ», που διοργάνωσαν ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝ.ΠΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΝΠΕ December 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από εισήγηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝ.ΠΕ), υιοθέτησε σήμερα ομόφωνα ψήφισμα, το οποίο ζητά από την κυβέρνηση την «άμεση κατάργηση του άρθρου 24Α του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΛΗ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με μία ακόμη, την πολλοστή, κοινοβουλευτική εκτροπή, η κυβέρνηση επιχειρεί να περιορίσει την αυτονομία δράσης των Περιφερειών, ενεργώντας αντισυνταγματικά και δείχνοντας και με τον τρόπο αυτόν, το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης: ως τον μακρύ βραχίονα της κεντρικής εξουσίας για την εκτέλεση των μνημονιακών πολιτικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ