ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ΚΙΚΙΛΙΑ, ΝΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΡΙΑ November 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συμφωνία για την ανάγκη άμεσης επίλυσης του ανθρωπιστικού ζητήματος των προσφύγων εκ Συρίας υπερβαίνοντας τα γραφειοκρατικά προσκόμματα, συζητήθηκε μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής, μετά από πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου, με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Ντόλιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΗΡΕ Ο ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ November 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Έντονη παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής, που κατηγορεί τη νέα διοίκηση του δήμου για συνέχεια της ίδιας πολιτικής σε σχέση με τους δημοσιονομικούς στόχους του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου 2014-2018, των εφαρμοστικών νόμων της αντιλαϊκής πολιτικής. Όπως αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ ΠΡΟΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ‘’ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ’’

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ November 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, συζητήθηκε το θέμα της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε Εταιρικό Σχήμα, για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης Πράξης για την "Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των Πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΑΒΡΙΗΛ & ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ επισκέφτηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, όπου η Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την ενθρόνιση του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνδιοργάνωση διημερίδας με θέμα την αξιοποίηση των παραλιών του κόλπου του Σαρωνικού, με συνδιοργανωτές το δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και την Περιφέρεια Αττικής, με πρωτεργάτες τους αντιπεριφερειάρχες κυρίους Φιλίππου, Καπάταη και Γαβρίλη αποφασίστηκε στη σύσκεψη της 19ης Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Απώτερος στόχος η εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης μέσα από την οποία θα παρουσιάζεται συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο διαχείρισης της παραλιακής ζώνης του Σαρωνικού προς όφελος των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΣΔΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΠΡΟΣΥΝΑΤ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 19, 2014 / απο ΠΡΟ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Το ΥΠΕΚΑ, από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την «Ενίσχυση της Ανακύκλωσης και βελτίωση της Διαχείρισης των Αποβλήτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΣΜΟ & ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΡΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ November 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής με εκπροσώπους του Ελληνικού Εβραϊσμού, ενώ χθες Τρίτη 18 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Βύρωνα – Καρέα. Αναλυτικά ρεπορτάζ των δύο συναντήσεων πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2014 – 2020 (ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΠ November 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής υπέβαλε εγκαίρως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2014 – 2020, προϋπολογισμού 1.1 δις ευρώ. Το ΠΕΠ Αττικής φέρει τη σφραγίδα της νέας Περιφερειακής Αρχής, στο πλαίσιο της αλλαγής της λογικής του, όπως είχε άλλωστε παρατηρήσει στη σχετική της επιστολή, στις 24 Ιουλίου, προς τον τότε Επίτροπο Περιφερειακής πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ