ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΛΗ December 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με μία ακόμη, την πολλοστή, κοινοβουλευτική εκτροπή, η κυβέρνηση επιχειρεί να περιορίσει την αυτονομία δράσης των Περιφερειών, ενεργώντας αντισυνταγματικά και δείχνοντας και με τον τρόπο αυτόν, το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης: ως τον μακρύ βραχίονα της κεντρικής εξουσίας για την εκτέλεση των μνημονιακών πολιτικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, ΤΑΙΠΕΔ December 18, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, συμμετείχαν σήμερα το πρωί σε συνάντηση, που προκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Αβραάμ Γούναρης, και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΟΠΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 18, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η περιφέρεια Αττικής και οι δήμοι Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού ζητούν την απομάκρυνση των διοδίων από την Αττική και τάσσονται κατά της δημιουργίας νέων διοδίων και πλευρικών σταθμών στην Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ‘’ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ’’ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΚΑ December 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τον υπουργό εσωτερικών κ. Ντινόπουλο που ούτε λίγο ούτε πολύ ‘’άδειασε’’ την κ. Δούρου που προτίθεται να πληρώσει ηλεκτρική κατανάλωση ευπαθών ομάδων μέχρι ποσού 360 ευρώ ετησίως, έρχονται καπάκι στη δημοσιότητα οι αποφάσεις του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, σχετικά με τη ΔΕΗ που παρέχει Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών με μειωμένη τιμή ρεύματος έως και 54% και αδιάκοπη ηλεκτροδότηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ Η ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ December 17, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η αποκατάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στη Ψάθα του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, έφαγε την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικόνα αρχείου απ’ τη συνάντηση Δούρου – Κουτσούμπα  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ "ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΡΟΥ – ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ December 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αμηχανία και φανερή ανικανότητα να ανταποκριθεί στα αιτήματα της κοινωνίας, ως θεσμικά θα όφειλε εκ της θέσεώς του, έδειξε χθες το βράδυ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Εσωτερικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κανείς πολίτης δεν μπορεί να στερείται του βασικού κοινωνικού αγαθού που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ειδικά σήμερα, περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας. Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής, με συναίσθηση της κοινωνικής της ευθύνης, προχωρά στο πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου (δεξιά), έχοντας δίπλα της το αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Χρήστο Καπάνταη και τον συνάδελφό του ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.  Στη δεύτερη σειρά, ανάμεσα σε Δούρου – Καπάνταη, ο νεαρός περιφερειακός σύμβουλος Σ (ΦΩΤΟ: )

«ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ» 2ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ December 15, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ιδιαίτερα επίκαιρη αλλά και απολύτως αναγκαία διημερίδα για τις παραλίες διοργάνωσαν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο της Βούλας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ