ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στη φωτογραφία αρχείου η Ρένα Δούρου υπογράφει τη σύμβαση για το αλιευτικό καταφύγιο Π. Φώκαιας (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ December 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις εργασίες της διημερίδας με τίτλο «Οι παραλίες στους Δήμους – Πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παράμετροι για τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Σαρωνικού», την οποία διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, άνοιξε με ομιλία της η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κερδηθεί το στοίχημα της προστασίας του παραλιακού μετώπου –«στοίχημα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Αττικής. Το μέλλον των πολιτών της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΔΕΔΥ, ΥΔΜΗΔ December 13, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.Δ.Μ.Η.Δ. (author)

Επιστολή προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στην οποία εκφράζει την έκπληξή του για το γεγονός ότι αρνήθηκε να προσέλθει χθες σε προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο θα παρουσίαζε το νέο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων, απέστειλε τη Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ρένα Δούρου σε εικόνα αρχείου κατά την επίσκεψή της στο ΣΜΑ Σχιστού.  (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΣΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΥΛΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ December 13, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Απίστευτη όσο και διασκεδαστική φαντάζει η κονταρομαχία μεταξύ των υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με τους εργαζομένους να διαμηνύουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι έχουν γίνει μάρτυρες μιας αλυσίδας πρωτοφανών ενεργειών και μεθοδεύσεων που φέρουν τη σφραγίδα της νέας διοίκησης και των ηθών που πρεσβεύει η φίλα προσκείμενη σε αυτήν συνδικαλιστική μειοψηφία και την κ. Δούρου να αντιγυρίζει για τη γνωστή και μη εξαιρετέα πλειοψηφία των… τεσσάρων που εξέδωσε το παραληρηματικό και αβάσιμο κείμενό της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ December 12, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Πρώτη και καλή για την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στην οποία προέδρευσε σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, όπου ελήφθησαν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις. Αξιοπρόσεκτο επίσης ότι η συνεδρίαση διεξήχθη, για πρώτη φορά, παρουσία δημοσιογράφου και πολίτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ December 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 2014, υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δέχθηκαν επίθεση σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ίλιον. Η αντίδραση της Περιφερειακής Αρχής ήταν άμεση τόσο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών όσο και προς τις αστυνομικές αρχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία η Ρένα Δούρου ενώ τηλεφωνεί στη ΔΕΗ. Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με το μπλε μπουφάν.  (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ December 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στην αποτροπή της διακοπής ηλεκτροδότησης στον οικισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι, με επιτόπια παρουσία της. Μαζί της ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κι ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, κατάφεραν να αποτρέψουν τη διακοπή μετά από επικοινωνία της κ. Δούρου με τη διεύθυνση της ΔΕΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΖΗΤΑ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ December 09, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ανοικτή συζήτηση με πολίτες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ρέντη μετείχαν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες που έχει ξεκινήσει η νέα Περιφερειακή Αρχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ December 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, υλοποιούν το Εθνικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους», με σκοπό την ανάδειξη του εθελοντισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ