ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: Picasa)

H ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ November 12, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίκεντρο συνάντησης η σωτηρία του Πάρκου Τρίτση. Όλοι οι μετέχοντες συμφώνησαν ότι σήμερα το Πάρκο είναι εξαιρετικά παραμελημένο και υπάρχει ανάγκη αγώνα για τη σωτηρία του. Έμφαση δόθηκε στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του πάρκου, στην ανάγκη συμμετοχής του πρώτου και του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης στο φορέα διαχείρισης, καθώς και στον αποκλεισμό των ανταποδοτικών χρήσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ, ΤΕΕ ΙΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΛΙΟΝ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, ΤΕΕ Ιλίου επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Σπύρο Τζόκα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΥΝΑΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών είχε χθες, Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, μετείχαν εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου οι: Τέτα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος, Ζέφη Δημαδάμα Γραμματέας, Ρένα Κιτσοπανίδου Αντιπρόεδρος, και Μαίρη Συναρέλλη Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (author)

Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο του ESPON για την «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη μέσα από τη διάδραση γης – θάλασσας: Διαστάσεις και προοπτικές της γαλάζιας ανάπτυξης».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ November 10, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με εκπροσώπους των Σωματείων εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά τη συνάντηση, στην οποία μετείχε και η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου, οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν σχετικά με τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» και το παρεχόμενο έργο, η ευθύνη υλοποίησης του οποίου ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας ενώ Διαχειριστικός φορέας του προγράμματος είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α..

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο 32ΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην ιστορία πέρασε ο 32ος αυθεντικός Μαραθώνιος, που χαρακτηρίστηκε από δύο μεγάλα ρεκόρ, τη πρωτοφανή σε αριθμό συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες και τη μεγάλη νίκη του Φελίξ Κάντι, ο οποίος κάλυψε την απόσταση της διαδρομής σε 2 ώρες 10 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, την καλύτερη επίδοση/ρεκόρ διοργάνωσης και διαδρομής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΓΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο γκαλά που διοργάνωσαν από κοινού την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στο Κολλέγιο Αθηνών, η Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων και Δρόμων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS) και ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να αναδείξουν διεθνώς τους κορυφαίους αθλητές σε άνδρες και γυναίκες, στον μαραθώνιο δρόμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ