ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΡΩΠΙΑ December 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Δήμο Μαρκοπούλου, η βράβευση της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου, για την συμβολή τους στην Αντιπυρική Περίοδο 2014, στα πλαίσια της ετήσιας βράβευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, των Εθελοντικών Ομάδων, Συλλόγων και Φορέων Πολιτικής Προστασίας, την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο Κρωπίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΕΡΜΑ Η ΦΥΛΗ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ December 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατηγορηματική και επιθετική η περιφερειάρχης Αττικής στο θέμα του μοναδικού λειτουργούντα σήμερα ΧΥΤΑ της Φυλής, σε ό,τι αφορά στην αποδοχή απορριμμάτων από άλλες πόλεις σ’ αυτόν, διαμηνύει προς τα υπουργεία Εσωτερικών και ΠΕΚΑ «η Φυλή τελείωσε». Αναλυτικά πιο κάτω η θέση της Περιφερειακής Αρχής για το θέμα της ΟΕΔΑ Φυλής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΟΔΙΑ December 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εισήγηση εναντίον των διοδίων στην Αττική η οποία κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής και έχει ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΟΥΡΟΥ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ December 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση ήταν η επέμβαση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στην αναστολή της άσκησης των καθηκόντων των δύο επίορκων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Η αναστολή ισχύει μέχρι τη διαβίβαση από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή των απαραίτητων στοιχείων της δικογραφίας προκειμένου να τεθούν σε αργία και να προχωρήσει περαιτέρω η πειθαρχική τους δίωξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο βήμα του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει ταλανίσει τα τελευταία χρόνια την Αττική, παραμένει μέχρι σήμερα σε πλήρες αδιέξοδο, διαπιστώνει ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, κατά την εισήγησή του στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου και συνεχίζει με την ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής, τονίζοντας με έμφαση την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση (35-60 ευρώ ανά τόνο) που υφίστανται οι δήμοι που καταθέτουν σύμμεικτα υλικά στο ΧΥΤΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με επιτυχία διεξήχθη η δημόσια συζήτηση για το φλέγον θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών που οργάνωσαν οι εθελοντές του Ποταμιού «Σπάτων Αρτέμιδος Μαρκοπούλου», στο Μαρκόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ December 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ακόμα και τώρα, ανάμεσα στη λαίλαπα της οικονομικής συγκυρίας, υπάρχουν μακροχέρηδες που δεν εννοούν να ξεπεράσουν τις παλιές καλές συνήθειες ''λαδώματος'' για να κάνουν τα στραβά μάτια σε καραμπινάτες παραβάσεις. Ευτυχώς καραδοκεί η τσιμπίδα του νόμου που τσάκωσε στα πράσα τούτη τη φορά δύο υπαλλήλους υγειονομικού ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας ανατολικής Αττικής να χρηματίζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Συνάντηση με το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) είχε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τους αντιπεριφερειάρχες, Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και Οικονομικών Χρήστο Καραμάνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ