ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο 32ΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην ιστορία πέρασε ο 32ος αυθεντικός Μαραθώνιος, που χαρακτηρίστηκε από δύο μεγάλα ρεκόρ, τη πρωτοφανή σε αριθμό συμμετοχή κόσμου που ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες και τη μεγάλη νίκη του Φελίξ Κάντι, ο οποίος κάλυψε την απόσταση της διαδρομής σε 2 ώρες 10 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, την καλύτερη επίδοση/ρεκόρ διοργάνωσης και διαδρομής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΓΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο γκαλά που διοργάνωσαν από κοινού την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στο Κολλέγιο Αθηνών, η Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων και Δρόμων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS) και ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να αναδείξουν διεθνώς τους κορυφαίους αθλητές σε άνδρες και γυναίκες, στον μαραθώνιο δρόμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ November 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου σχετικά με την κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφέρειας Αττικής ενόψει των έκτακτων καιρικών φαινομένων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το έργο «Αποχέτευση ομβρίων Αναβύσσου, τμήμα περιοχής επέκτασης Α' κατοικίας Αναβύσσου», συνολικού προϋπολογισμού 17.300.000 €.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ; ΑΦΟΡΜΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ November 07, 2014 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Θυμάστε την περσινή διαβεβαίωση του (τότε δημοτικού συμβούλου) κ. Βασίλη Πιστικίδη ότι τα θηριώδη πρόστιμα, λόγω έλλειψης αποχέτευσης στη Ραφήνα, δεν θα πληρωθούν από το δήμο αλλά από την Ελληνική Δημοκρατία; Αποφεύγω να χαρακτηρίσω την ιδεολογική αυτή θέση με την οποία διαφωνώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ/ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΔΙΤ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 07, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση στερεών αποβλήτων – Τοπικό σχέδιο δράσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων» διοργάνωσαν την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού και ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την ενίσχυση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με τρεις μετακλητούς υπαλλήλους αποδεδειγμένης εμπειρίας (αναμένεται ακόμα ένας) και τη επιστροφή μια υπαλλήλου που βρίσκεται σε γονική άδεια, συν του ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής κι ο συνάδελφός του κ. Βαγγέλης Μπουρνούς, έχουν εμπειρία λόγω ειδικότητας και προϋπηρεσίας σε μελέτες έργων, άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσουν μελέτες που βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ November 06, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς ο καθαρισμός των ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών είναι ο καθαρισμός των ρεμάτων και των οχετών σε άνοιγμα μέχρι 3μ., δηλαδή η απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων προκειμένου να απελευθερωθεί η διατομή για την απρόσκοπτη ροή των ομβρίων υδάτων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ