ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΌ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ November 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η κοινωνική ευαισθησία του παλαιστικού συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου είναι γνωστή. Τούτη τη φορά έγινε αποστολή, προχθές Κυριακή, πλαστικών καπακιών που μάζεψε ο παλαιστικός, στο σπίτι του Γιαννάκη στα Πολιτικά Ευβοίας, όπου γίνεται η πρώτη συγκέντρωση, πριν πάνε στο ειδικό εργοστάσιο, για απόκτηση ενός βρεφικού αμαξιδίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Είναι χαρακτηριστικό, σε ό,τι αφορά τις εκλογές για την Περιφέρεια, ότι εμείς εκλεγήκαμε χωρίς να έχουμε λειτουργήσει ψηφοθηρικά. Αντιθέτως. Ζητήσαμε από τους πολίτες να αλλάξουν για να αλλάξει και η εξουσία. Γιατί αυτό είναι σήμερα το ζητούμενο : οι νέες αξίες, η αντίληψη ότι πρέπει να κουραστούμε για να αλλάξουμε όλοι μας. Με δύο προτάγματα: την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ November 03, 2014 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Στην πορεία προς ενα Πολιτικό Συνέδριο Συμπαράταξης των κομμάτων, κινήσεων και προσώπων του δημοκρατικού χώρου που εκτείνεται από το κέντρο ως τις παρυφές της ανανεωτικής αριστεράς θέλω να τονίσω τρία σημεία που θεωρώ ότι έχουν εξέχουσα σημασία για την εξέλιξη του εγχειρήματος:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ November 02, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Κ Καλλιτεχνούπολης κατέκτησε νέα νίκη την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, επί της ομάδας Γλυκών Νερών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου Δ΄ΕΣΚΑ, ανάμεσα σε 11 ομάδες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ November 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) έχει προγραμματίσει, με το "Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών" της Πάτρας και άλλες οργανώσεις Αποφοίτων Ξένων Πανεπιστημίων (Harvard, NYU, Princeton, George Washington, Columbia), την ΕΕΔΕ κ.α., τη διοργάνωση τριών πολύ σημαντικών Συμποσίων με θέματα που αφορούν την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, την ανάπτυξη της Δημοκρατίας, και τη Σπαρτιατική και Αθηναϊκή ηγεμονία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ October 30, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Έρχονται οι ‘’ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ για τη Δημοκρατία & την Ανάπτυξη’’, η νέα πολιτική κίνηση στο χώρο της κεντροαριστεράς που εξήγγειλε την περασμένη βδομάδα ο Σπύρος Λυκούδης. Η νέα πολιτική ομάδα έκανε αισθητή την παρουσία του στη Βουλή με την κατάθεση κοινής επερώτησης για την προσαρμογή των Αντικειμενικών Αξιών των ακινήτων στα σημερινά δεδομένα, που υπογράφεται από τους Σπύρο Λυκούδη, Βασίλη Οικονόμου, Χρήστο Αηδόνη, Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 30, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ηράκλεια νίκη του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση ως προέδρου, με τη παράταξη που στηρίχτηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της ΠΕΔΑ για την ανάδειξη προεδρείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ October 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, στην έδρα του κόμματος, είχε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ