ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΤΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ November 29, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Εργώδεις προσπάθειες καταβάλλει ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, για να ενημερώσει και να ενημερωθεί για τις προοπτικές καλύτερης και αποδοτικότερης λειτουργίας του δήμου. Προς τούτο επισκέφτηκε τον υφυπουργό εργασίας κ. Κεγκέρογλου, στην προσπάθειά του να αναζητήσει λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί η απαγόρευση προσλήψεων στο Δημόσιο έως το 2016, στη λειτουργία του δήμου Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ November 28, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων οι εκτάσεις απαλλοτριώθηκαν στα πλαίσια του Ολυμπιακού Έργου Μαραθώνια Διαδρομή, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Συντονισμένη προσπάθεια επιθετικής ενημέρωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πηγή, έχει ξεκινήσει η νέα Περιφερειακή αρχή Αττικής με δύο σημαντικές παρεμβάσεις της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στον ΕΣΔΝΑ και του αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου σε τριήμερο σεμινάριο στο Γκάζι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥΡΟΥ: ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ November 26, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η χθεσινή (25 Νοεμβρίου) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στην εισήγησή της για την αξιολόγηση των δομών της Περιφέρειας Αττικής, τοποθετήθηκε με έντονα κομματικά χαρακτηριστικά, κάτι που δεν ξέφυγε της προσοχής του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Σγουρού, ο οποίος την κάλεσε να πάψει να μπερδεύει την κομματική ταυτότητα με την αυτοδιοικητική ιδιότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΠΟΡΘΜΕΙΟ November 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα για το μείζον θέμα της κατάργησης της πορθμειακής γραμμής Ωρωπού – Ερέτριας που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ € 52.000.000 ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ November 25, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρήστος Αηδόνης, Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Νίκη Φούντα και Γρηγόρης Ψαριανός, επανέρχονται με μια ακόμα επερώτηση σχετικά με την προμήθεια πυρομαχικών για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αξίας 52 εκατομμυρίων ευρώ, που υπογράφτηκε μεταξύ Ελλάδας και της γερμανικής εταιρείας αμυντικών συστημάτων “Rheinmetall Defense” που εδρεύει στο Düsseldorf και μάλιστα εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και 15ντάγουστου. Αναλυτικά ολόκληρη η επερώτηση πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ November 24, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συνεταιρισμού Κορωπίου με πρωτοβουλία του πρόεδρου του Συνεταιρισμού Σταμάτη Γεωργάκη, σχετικά με την άρση των περιοριστικών ρυθμίσεων για τους αγρότες της ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ΚΙΚΙΛΙΑ, ΝΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΡΙΑ November 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συμφωνία για την ανάγκη άμεσης επίλυσης του ανθρωπιστικού ζητήματος των προσφύγων εκ Συρίας υπερβαίνοντας τα γραφειοκρατικά προσκόμματα, συζητήθηκε μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής, μετά από πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου, με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Ντόλιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email