ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνδιοργάνωση διημερίδας με θέμα την αξιοποίηση των παραλιών του κόλπου του Σαρωνικού, με συνδιοργανωτές το δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και την Περιφέρεια Αττικής, με πρωτεργάτες τους αντιπεριφερειάρχες κυρίους Φιλίππου, Καπάταη και Γαβρίλη αποφασίστηκε στη σύσκεψη της 19ης Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Απώτερος στόχος η εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης μέσα από την οποία θα παρουσιάζεται συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο διαχείρισης της παραλιακής ζώνης του Σαρωνικού προς όφελος των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΣΔΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΠΡΟΣΥΝΑΤ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 19, 2014 / απο ΠΡΟ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Το ΥΠΕΚΑ, από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την «Ενίσχυση της Ανακύκλωσης και βελτίωση της Διαχείρισης των Αποβλήτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΣΜΟ & ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΡΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ November 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής με εκπροσώπους του Ελληνικού Εβραϊσμού, ενώ χθες Τρίτη 18 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Βύρωνα – Καρέα. Αναλυτικά ρεπορτάζ των δύο συναντήσεων πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2014 – 2020 (ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΠ November 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής υπέβαλε εγκαίρως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2014 – 2020, προϋπολογισμού 1.1 δις ευρώ. Το ΠΕΠ Αττικής φέρει τη σφραγίδα της νέας Περιφερειακής Αρχής, στο πλαίσιο της αλλαγής της λογικής του, όπως είχε άλλωστε παρατηρήσει στη σχετική της επιστολή, στις 24 Ιουλίου, προς τον τότε Επίτροπο Περιφερειακής πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ November 18, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιανίας, Σπύρου Στάμου,11 αγροτικοί συνεταιρισμοί συναντήθηκαν τέλος Οκτωβρίου στο δημαρχείο Παιανίας σε μια προσπάθεια δημιουργίας κοινού μετώπου ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουν τη μείωση των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι 3 συνεταιρισμών της Παιανίας, 3 Σπάτων – Αρτέμιδας, επίσης από Κορωπί, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα και Βάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΔΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΣΤΑΜΑΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ November 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Υπογράφηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η σύμβαση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΔΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 1.845.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ/ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΙΛΙΟΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ November 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, επισκέφτηκε το μουσικό σχολείο Ιλίου, όπου παρακολούθησε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σήμερα συνοδευόμενη απ’ τους νεότερους περιφερειακούς της συμβούλους, επισκέφτηκε το χώρο του Πολυτεχνείου όπου έκανε σχετικές δηλώσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ YΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΙΝΙΑΣ November 15, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αποφασισμένοι να αναδείξουν το μοναδικό μνημείο της φύσης στο Σχοινιά, εμφανίστηκαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, κατά την επίσκεψη της πρώτης στο προστατευόμενο πάρκο Σχοινιά. Η κ. Δούρου συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, ξεναγήθηκαν στο χώρο κι ενημερώθηκαν για τα προβλήματά του από τον πρόεδρο του φορέα διαχείρισης, Κίμωνα Χατζημπίρο καθώς και τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ