ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 21, 2014 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Με αφορμή την επιστολή της κ. Δούρου, προς τους δήμους και τα δημοτικά συμβούλια Αττικής, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ δημοσιοποίησε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΟΥΒΕΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ October 21, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος, είχε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                 )

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ October 20, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ (author)

Η νέα Περιφερειακή Αρχή αποφάσισε τη συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, όπως ορίζει το άρθρο 178 του νόμου 3852/2010, για την τρέχουσα περίοδο 2014 – 2019. Στην Επιτροπή διαβούλευσης μετέχουν παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων, επαγγελματικών επιμελητηρίων, επιστημονικών οργανώσεων, συλλόγων, φορέων, συνεταιρισμών, φορέων της κοινωνίας των πολιτών καθώς και δημότες. Στην Επιτροπή εκπροσωπούνται επίσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οι κρατικές υπηρεσίες που έχουν την έδρα τους στην Περιφέρεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ/ATTIKHΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ October 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής συναντήθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά τη συζήτηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την καλύτερη, από κοινού αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τα δύο μέρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 16, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα του κόμματος, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, πέραν του Γενικού Γραμματέα, αποτελείτο από τους: Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ, και Γιάννη Μανουσογιαννάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΠΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ October 15, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συνεπής στα οριζόμενα της Πολιτείας και στο ότι θα είναι αυστηρή στην τήρηση των κανόνων νομιμότητας των πτυχίων των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κοντεύει να ολοκληρώσει το σχετικό έλεγχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΠΕΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις δύο το μεσημέρι θα συγκροτηθούν σε σώμα οι εκλεγμένοι της ΠΕΔΑ για την ανάδειξη προεδρείου και εξελεγκτικής επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ: ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ October 13, 2014 / απο ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ (author)

Το ζήτημα της άμεσης πρόληψης για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων ενόψει χειμερινής περιόδου, έθεσε με ερώτησή της προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα. Φωτεινή Βρύνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ