ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ November 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων, νεκροί και τραυματίες, δεν αποτελούν νομοτέλεια και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Είναι αποτέλεσμα ανεπαρκών και ελλειμματικών πολιτικών. Είναι αποτέλεσμα της ταχύτητας στους δρόμους. Κάθε συντεταγμένη Πολιτεία έχει χρέος να προστατεύει τους πολίτες της από τις τροχαίες συγκρούσεις με τις κατάλληλες πολιτικές πρόληψης κι ενημέρωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΝΕΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ November 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στην εισήγησή της, αναφέρεται στην ανάγκη πρόσληψης τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής και αναλύει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνουν προσλήψεις ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ & ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 13, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σκοπός του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου είναι να προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πολιτών. Απευθύνεται χωρίς διάκριση σε Έλληνες και αλλοδαπούς, που κατοικούν στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και δεν έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΟΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ November 12, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τις νέες δημοτικές αρχές της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε να επισκέπτεται ο Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής του «Δημοκρατικού Συνδέσμου», Βασίλης Οικονόμου, επιδιώκοντας την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σε κάθε πόλη της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

H ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ November 12, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίκεντρο συνάντησης η σωτηρία του Πάρκου Τρίτση. Όλοι οι μετέχοντες συμφώνησαν ότι σήμερα το Πάρκο είναι εξαιρετικά παραμελημένο και υπάρχει ανάγκη αγώνα για τη σωτηρία του. Έμφαση δόθηκε στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του πάρκου, στην ανάγκη συμμετοχής του πρώτου και του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης στο φορέα διαχείρισης, καθώς και στον αποκλεισμό των ανταποδοτικών χρήσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ, ΤΕΕ ΙΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΛΙΟΝ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, ΤΕΕ Ιλίου επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Σπύρο Τζόκα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΥΝΑΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών είχε χθες, Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, μετείχαν εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου οι: Τέτα Διαμαντοπούλου Πρόεδρος, Ζέφη Δημαδάμα Γραμματέας, Ρένα Κιτσοπανίδου Αντιπρόεδρος, και Μαίρη Συναρέλλη Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ November 11, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (author)

Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο του ESPON για την «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη μέσα από τη διάδραση γης – θάλασσας: Διαστάσεις και προοπτικές της γαλάζιας ανάπτυξης».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ