ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την ενίσχυση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με τρεις μετακλητούς υπαλλήλους αποδεδειγμένης εμπειρίας (αναμένεται ακόμα ένας) και τη επιστροφή μια υπαλλήλου που βρίσκεται σε γονική άδεια, συν του ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής κι ο συνάδελφός του κ. Βαγγέλης Μπουρνούς, έχουν εμπειρία λόγω ειδικότητας και προϋπηρεσίας σε μελέτες έργων, άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσουν μελέτες που βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ November 06, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς ο καθαρισμός των ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών είναι ο καθαρισμός των ρεμάτων και των οχετών σε άνοιγμα μέχρι 3μ., δηλαδή η απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων προκειμένου να απελευθερωθεί η διατομή για την απρόσκοπτη ροή των ομβρίων υδάτων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ November 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η νέα Δημοτική Αρχή Σαρωνικού εστίασε από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της στο σχεδιασμό προγράμματος κοινωνικής μέριμνας με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ – ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ …. ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΟΙ, ΔΑΣΙΚΑ November 04, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (author)

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Μαραθώνα και η Συνομοσπονδία Συλλόγων και Φορέων Ανατολικής Αττικής στη Νέα Μάκρη με θέμα: «Τα Ιδιοκτησιακά – Δασικά Προβλήματα της Αττικής και …. τα Φιρμάνια του Σουλτάνου».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΌ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ November 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η κοινωνική ευαισθησία του παλαιστικού συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου είναι γνωστή. Τούτη τη φορά έγινε αποστολή, προχθές Κυριακή, πλαστικών καπακιών που μάζεψε ο παλαιστικός, στο σπίτι του Γιαννάκη στα Πολιτικά Ευβοίας, όπου γίνεται η πρώτη συγκέντρωση, πριν πάνε στο ειδικό εργοστάσιο, για απόκτηση ενός βρεφικού αμαξιδίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Είναι χαρακτηριστικό, σε ό,τι αφορά τις εκλογές για την Περιφέρεια, ότι εμείς εκλεγήκαμε χωρίς να έχουμε λειτουργήσει ψηφοθηρικά. Αντιθέτως. Ζητήσαμε από τους πολίτες να αλλάξουν για να αλλάξει και η εξουσία. Γιατί αυτό είναι σήμερα το ζητούμενο : οι νέες αξίες, η αντίληψη ότι πρέπει να κουραστούμε για να αλλάξουμε όλοι μας. Με δύο προτάγματα: την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ November 03, 2014 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Στην πορεία προς ενα Πολιτικό Συνέδριο Συμπαράταξης των κομμάτων, κινήσεων και προσώπων του δημοκρατικού χώρου που εκτείνεται από το κέντρο ως τις παρυφές της ανανεωτικής αριστεράς θέλω να τονίσω τρία σημεία που θεωρώ ότι έχουν εξέχουσα σημασία για την εξέλιξη του εγχειρήματος:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ November 02, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Κ Καλλιτεχνούπολης κατέκτησε νέα νίκη την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, επί της ομάδας Γλυκών Νερών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου Δ΄ΕΣΚΑ, ανάμεσα σε 11 ομάδες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ