ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ October 25, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναμενόμενη η ανάληψη της προεδρίας της ΚΕΔΕ (Κεντρική ένωση Δήμων Ελλάδος) απ’ τον Γιώργο Πατούλη, αφού η παράταξή του κέρδισε την αυτοδυναμία στην εκλογική αναμέτρηση της Πέμπτης. Ουσιαστικά ο κ. Πατούλης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ μόνο με τις ψήφους της παράταξής του, αφού η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε στη διαδικασία, με αποτέλεσμα το παρασκήνιο της εκλογής να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ October 25, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ολοκληρώθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες η έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, για την εκτίμηση της κατάστασης από τις πλημμύρες στην Αττική, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Στη σύσκεψη όπου μετείχαν υπηρεσιακοί και αρμόδιοι φορείς, δεν προσκλήθηκε να λάβει μέρος η Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα βρέθηκε σήμερα στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, διαπιστώνοντας τη διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης, διοίκησης και αντιπολίτευσης, στα υπό εκτέλεση έργα όπως ο ΧΥΤΑ Γραμματικού και τα γήπεδα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, οι κωδικοί των οποίων βρίσκονταν στον προϋπολογισμό που είχε συνταχθεί επί Σγουρού και υπερψηφίστηκαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝ.Π.Ε.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝ.Π.Ε. October 22, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε., οι κ.κ. Πέτρος Φιλίππου και Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπρόσωποι της Ριζοσπαστικής Περιφερειακής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, δήλωσαν τα ακόλουθα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 21, 2014 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Με αφορμή την επιστολή της κ. Δούρου, προς τους δήμους και τα δημοτικά συμβούλια Αττικής, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ δημοσιοποίησε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΟΥΒΕΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ October 21, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος, είχε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                 )

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ October 20, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ (author)

Η νέα Περιφερειακή Αρχή αποφάσισε τη συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, όπως ορίζει το άρθρο 178 του νόμου 3852/2010, για την τρέχουσα περίοδο 2014 – 2019. Στην Επιτροπή διαβούλευσης μετέχουν παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων, επαγγελματικών επιμελητηρίων, επιστημονικών οργανώσεων, συλλόγων, φορέων, συνεταιρισμών, φορέων της κοινωνίας των πολιτών καθώς και δημότες. Στην Επιτροπή εκπροσωπούνται επίσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οι κρατικές υπηρεσίες που έχουν την έδρα τους στην Περιφέρεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ/ATTIKHΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ October 17, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής συναντήθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά τη συζήτηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την καλύτερη, από κοινού αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τα δύο μέρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ