ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ January 23, 2017 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Κεντρικό ζήτημα αναδείχθηκε η ανάγκη ο Δήμος Μαραθώνα ΑΜΕΣΑ να συγκαλέσει το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας που εκκρεμεί από τον Μάιο και να προβεί στην οργάνωση που προβλέπουν οι νόμοι και οι εγκύκλιοι και καθυστερεί. Γνωρίζοντας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας σε δύσκολες καταστάσεις, σωστά ενημερωμένοι οφείλουμε να γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΧΑΜΟ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ January 21, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Με αισθήματα λύπης για το χαμό του μακροβιότερου Δημάρχου στην Αττική Βασίλη Παπαδιονυσίου στο Δήμο Γαλατσίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ «ΗΜΕΤΕΡΕΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ January 21, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σχετικά με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τον έλεγχο και τη διοικητική εποπτεία Ανωνύμων Εταιριών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΗΜΕΡΙΔΑ January 20, 2017 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η προετοιμασία προστασίας των ανθρώπων, των περιουσιών και του περιβάλλοντος από τις θεομηνίες και η αντιμετώπισης τους είναι ευθύνη των αρχών (κρατικών, περιφερειακών και δημοτικών). Ο έλεγχος των αρχών αλλά και η συνδρομή των πολιτών είναι σημαντικοί παράγοντες για την αρτιότερη προστασία της ζωής των κατοίκων και της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ January 19, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Πάρα πολλοί φίλοι του Θανάση Μπούρα, Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής, τον τίμησαν με την παρουσία τους στο πολιτικό του γραφείο για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή ενώ πολλοί ήταν αυτοί που του έστειλαν τις ευχές τους τηλεφωνικά και διαδικτυακά. Οι συμπολίτες του Θανάση Μπούρα έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό και .....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του δήμου του  (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ TOY ΔΗΜΟY ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 17, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις δυσκολότερες για τον Δήμο Αχαρνών. Ήταν μια χρονιά που ο Δήμος Αχαρνών βρέθηκε σε μια κρίσιμη καμπή που αφορούσε κυρίως τα Οικονομικά. Η ένταξη του Δήμου Αχαρνών στο Οικονομικό Παρατηρητήριο είναι μια ευκαιρία, ώστε ο Δήμος Αχαρνών να αποκτήσει προοπτική και να μπορέσουν να μπουν οι βάσεις για μια σύγχρονη πόλη αντάξια της ιστορικότητάς της αλλά και των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ THN ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ January 16, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής», προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ January 16, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια του συνεχούς ενδιαφέροντος για τους δημότες, σας ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 αρχίζει η καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων για το δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ