ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ November 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ομόφωνα ψηφίστηκε η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος για το οικονομικό έτος 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 15/11/2016. Ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα είχαν τεθεί σε διαβούλευση, από την αρμόδια θεσμική Επιτροπή, την οποία απαρτίζουν δεκάδες σύλλογοι , σωματεία και πολίτες στις 4 Νοεμβρίου 2016 στο Μηχανουργείο, με ιδιαίτερη επιτυχία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ November 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνέχεια της έκδοσης της Πρόσκλησης που εντάσσεται στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020 για το έτος 2016, και με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, προχωρά στη διοργάνωση τριών Ημερίδων με θέμα «Ενημέρωση για το Υπομέτρο ‘Εγκατάσταση Νέων Γεωργών’ στην Περιφέρεια Αττικής», και συγκεκριμένα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΩΝ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ 34ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, 34ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ November 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο φετινός Μαραθώνιος που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πρώτο Ολυμπιακό Μαραθώνιο, διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Μαραθώνα και Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ Α.Ε. Επίσης, η διοργάνωση υποστηρίχθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΤΟ 34ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 34ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ November 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Περιφέρεια Αττικής χαιρετίζει την έναρξη των 4ήμερων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα κορυφωθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με τον Αυθεντικό αγώνα. Μία γιορτή που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και του Μαραθωνίου. Γιορτή του κλασικού αθλητισμού που έλκει χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΥΟ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΗ November 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την απόλυση δύο επίορκων υπαλλήλων που υπηρετούσαν στον τομέα μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Ειδικότερα, υπέγραψε τη λύση της υπαλληλικής σχέσης λόγω αυτοδίκαιης έκπτωσης των δύο υπαλλήλων από την υπηρεσία, σύμφωνα με τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΥΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Κ.Υ. Ν. ΜΑΚΡΗΣ, 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ November 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Διενέργεια στο ΚΥ Νέας Μάκρης στις 30/11/2016 σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (συνημμένη αφίσσα). Μπορούν όσοι παρουσιάζουν δύσπνοια-συριγμό-βήχα-πτύελα-αίσθηση βάρους στο στήθος-δυσκολία στην αναπνοή περισσότερο από ότι έχουν οι συνομήλικοι τους ή είναι καπνιστές, να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2294321143 09:30-14:00 (Επισκέπτες Υγείας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ November 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» προϋπολογισμού 100.000,00€ (με ΦΠΑ). (CPV [45232400-6] – Έργα κατασκευής αποχετεύσεων.)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΣΥ November 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΣΝΑ (author)

Ενόψει της συζήτησης αύριο, Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, της γνωμοδότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) της 2ης Αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Περιφέρειας Αττικής, σημειώνονται τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ