ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη επίλυσης του προβλήματος, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στη συνέχεια παρουσίασε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή ΚΕΛ κλειστού τύπου, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, τονίζοντας ότι το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει σημαντικά πρόσθετα οφέλη για τους δημότες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Κατασκευή αγωγού ομβρίων επί της οδού Κύπρου της Δ.Ε. Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης», προϋπολογισμού 2.160.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου «Εργασίες Άρσης Καταπτώσεων Πρανών Ρεμάτων Περιφέρειας Αττικής», δρομολόγησε με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ November 07, 2016 / απο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Σ-Α (author)

Εμείς οι κάτοικοι των οικισμών Βουνούπολης, ΤΕΒΕ , Ήμερο Πεύκο, Αγίας Κυριακής του Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος, πρόσφατα λάβαμε γνώση για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου περί της εγκατάστασης Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (Κ.Ε.Λ.) στη θέση Πλατύ Χωράφι , δίπλα στα σπίτια μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ & ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αγώνα Δρόμου Μνήμης και Τιμής για τους αγωνιστές που κρατούνταν στη διάρκεια της κατοχής στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Χαϊδάρι και εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η κλιματική αλλαγή και τα διακυβεύματα που επιτακτικά θέτει, απαιτούν αποφάσεις και δράσεις σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης: υπερεθνικό, διακρατικό, εθνικό, τοπικό. Και τούτο γιατί πέρα από στενά επιστημονικό ζήτημα, η κλιματική αλλαγή αποτελεί ξεκάθαρα πολιτικό θέμα, με οικονομικές, κοινωνικές και βεβαίως περιβαλλοντικές διαστάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ: «ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πολιτιστικού χαρακτήρα εκδήλωση για τα αρχαία θέατρα διοργανώθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου από το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕ.ΣΥ ΓΙΑ «ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΦΕΙΛΗ, ΠΕ.ΣΥ. November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή το 6ο Συνέδριο της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, σημειώνει τα παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ