ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΙΛΙΟΝ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στον Αγιασμό του υπό ανέγερση Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Κέντρου Δομών Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Ιλίου, παραβρέθηκαν χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος. Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016»: ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 November 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την έκθεση κρασιού «Οινοτικά 2016» που διοργάνωσαν οι Οινοποιοί της Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επισκέφθηκαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού Θεόδωρος Αγγελόπουλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΔΣΝΑ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ October 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μετά την ολοκλήρωση της χορήγησης των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο του ΣΜΑ Σχιστού, παρουσίαση από τον ιατρό εργασίας, οπτικού υλικού για την αναγκαιότητα της χρησιμοποίησης των Μέσων Ατομικής Προστασίας. Ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις εργαζομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ, ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ October 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε κομβικούς οδικούς άξονες της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 13.000.000 ευρώ, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε την απόφαση της ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ October 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με κύρια θέματα τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου του 2016, τις δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις-παγετό κατά την τρέχουσα περίοδο καθώς και δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΓΙΝΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ October 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Χλοοτάπητα και Ελαστικού Τάπητα Στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Νεκτάριος Καλαντζής πρόεδρος της Ε.Ν.Α. με την έπαρχο Θήρας και Γ.Γ. της Ε.Ν.Α. Θεώνη Λειβαδάρου   (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Ν.Α.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, Ε.Ν.Α., ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ October 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν ο Πρόεδρος Νεκτάριος Καλαντζής κι η Αντιπρόεδρος Μαρία Κουρή της Ένωσης των Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ), (δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης ο πρώτος – Ηλιούπολης η δεύτερη), με την Έπαρχο Θήρας (Σαντορίνης) και Γενική Γραμματέα της ΕΝΑ Θεώνη Λειβαδάρου κατά την επίσκεψή της στη Αθήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΟ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ετήσια γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, παραβρέθηκε σήμερα 26 Οκτωβρίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σπύρος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και απένειμε το Βραβείο που έχει θεσπίσει η Περιφέρεια Αττικής “Μάριος Τόκας”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ