ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΦΕΤ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΦΕΤ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πρωτόκολλο Συνεργασίας με στόχο τον συντονισμό των ελεγκτικών αρχών για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών, μέσα από ελέγχους των επιχειρήσεων τροφίμων (σύμφωνα με Κανονισμό της ΕΕ), υπέγραψαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), Ιωάννη Τσιάλτα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα εγκαίνια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η Αρχαιολογία “δικτυώνει” τα Μεσόγεια» που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής στο Παλαιό Εμφιαλωτήριο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Κορωπίου παραβρέθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΒΙΛΙΑ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια πολύ όμορφη βραδιά διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στα Βίλια Αττικής με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής με θέμα τον Αρβανίτικο Πολιτισμό και συντονίστρια την Δρ. Κοινωνιογλωσσολογίας Έλενα Μπότση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΑΙΝΙΑ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διοργάνωση του κινηματογραφικού αφιερώματος «Εικόνες της απελευθέρωσης στην Ευρώπη», από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου, προχωρά η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Ακολούθως, για την εκδήλωση συνεργάζονται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και το Ιστορικό Αρχείο ΕΡΤ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Β. Βαρδουλάκης)

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΠΕ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ October 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έμφαση στη θωράκιση του αποτελεσματικού ρόλου των Περιφερειών μέσα από τη συνταγματική καθιέρωση της έννοιας της μητροπολιτικότητας, έδωσε χθες κατά την παρέμβασή της στο 4ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να απαλλαγούν οι Περιφέρειες από τους «θεσμικούς ανασταλτικούς παράγοντες», προκειμένου να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα σαφές κανονιστικό πλαίσιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ BEACH HANDBALL ΤΗΣ ΟΧΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος, ορίστηκε με απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) κατά τη διάρκεια της 4ης συνεδρίασης της 20ης Οκτωβρίου 2016 , Μέλος της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ October 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής - ψηφιακής ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης, προχωρά η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ με τη διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα «Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της Ένωσης», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ 31Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη σημασία της ενίσχυσης της συμμετοχής και της αντιπροσώπευσης των γυναικών στην πολιτική και ειδικότερα στο τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, επισήμανε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την 31η Σύνοδο της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο. Κατά την παρέμβασή της η Περιφερειάρχης, χαιρέτισε το γεγονός της εκλογής για πρώτη φορά στη θέση του Προέδρου του Κογκρέσου, μιας γυναίκας, της Αυστριακής Γκούντρουν Μόσλερ-Τέρνστρομ (Gudrun Mosler-Törnström).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ