ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 7Ο AGRO QUALITY FESTIVAL & 4Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ October 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο 7ο Agro Quality Festival και στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 και διοργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ). Την οργάνωση του Περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής επιμελείται η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΟΥΛΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ October 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής για την περίοδο 2015 - 2019, παρουσίασε σήμερα αναλυτικά, στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιάννη Μπαλάφα και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννη Τσιρώνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 18 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ October 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «Συντήρηση Παιδικών Χαρών Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΟΧΗ October 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ομιλητής στην επιστημονική ημερίδα «Τα Μεσόγεια: από την Κατοχή στην Αντίσταση και την Τραγωδία» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου με στόχο να ριχτεί φως σε όλες τις σκοτεινές και άγνωστες πτυχές πολλών συμβάντων στην περιοχή των Μεσογείων αλλά και κυρίως στο Ολοκαύτωμα του Κορωπίου, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: «ΣΤΑ IΧΝΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΟΡΥΧΕΙΑ October 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο Γραμματικό, μια περιοχή με μακρά και άγνωστη ιστορία στα Μεταλλεία Σιδήρου, με σκοπό από εκεί να ξεκινήσει το ταξίδι στα ίχνη των ορυχείων της Αττικής, μέσα από επιστημονικές εισηγήσεις αλλά και εισηγήσεις ανθρώπων που έχουν ζήσει από πολύ κοντά τον αγώνα και την αγωνία μέσα στα ορυχεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ October 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαυρεωτικής και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Οικισμών, επικεντρώθηκε σε σημαντικά ζητήματα όπως είναι η αναδιάρθρωση του χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, η οριοθέτηση οικισμών, η αυθαίρετη δόμηση και η ρύθμιση προστίμων, ο καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης, αλλά και η αναθεώρηση ρυμοτομικών σχεδιασμών και η αστική ανάπλαση - δασικοί χάρτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016» October 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διοργάνωση του 4ου πολυδιάστατου φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2016», που πραγματοποιείται από 6 έως 16 Οκτωβρίου 2016, συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργο Παπαδομιχελάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είχαν το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και εκπρόσωποι των δήμων Μαραθώνα, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ