ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΣΥ, ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ November 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΣΝΑ (author)

Μετά από τη θετική γνωμοδότηση που αποφάσισε (με ευρεία πλειοψηφία) στις 10/11/16 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής, η διαδικασία αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου εισέρχεται στην τελική της φάση, στη βάση των όσων προβλέπει το άρθρο 35 του ν. 4042/2012, όπως αυτό έχει συμπληρωθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ November 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στεφάνι στον χώρο θυσίας του Πολυτεχνείου κατέθεσε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής αποτελούμενη από Περιφερειακούς Συμβούλους, με επικεφαλής τους Αντιπεριφερειάρχες, Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου και Οικονομικών, Χρ. Καραμάνο, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στη θυσία των φοιτητών για τη Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ November 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ομόφωνα ψηφίστηκε η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος για το οικονομικό έτος 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 15/11/2016. Ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα είχαν τεθεί σε διαβούλευση, από την αρμόδια θεσμική Επιτροπή, την οποία απαρτίζουν δεκάδες σύλλογοι , σωματεία και πολίτες στις 4 Νοεμβρίου 2016 στο Μηχανουργείο, με ιδιαίτερη επιτυχία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ November 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνέχεια της έκδοσης της Πρόσκλησης που εντάσσεται στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020 για το έτος 2016, και με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, προχωρά στη διοργάνωση τριών Ημερίδων με θέμα «Ενημέρωση για το Υπομέτρο ‘Εγκατάσταση Νέων Γεωργών’ στην Περιφέρεια Αττικής», και συγκεκριμένα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΩΝ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ 34ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, 34ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ November 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο φετινός Μαραθώνιος που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πρώτο Ολυμπιακό Μαραθώνιο, διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Μαραθώνα και Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ Α.Ε. Επίσης, η διοργάνωση υποστηρίχθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΤΟ 34ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, 34ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ November 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Περιφέρεια Αττικής χαιρετίζει την έναρξη των 4ήμερων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα κορυφωθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με τον Αυθεντικό αγώνα. Μία γιορτή που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και του Μαραθωνίου. Γιορτή του κλασικού αθλητισμού που έλκει χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΥΟ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΗ November 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την απόλυση δύο επίορκων υπαλλήλων που υπηρετούσαν στον τομέα μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Ειδικότερα, υπέγραψε τη λύση της υπαλληλικής σχέσης λόγω αυτοδίκαιης έκπτωσης των δύο υπαλλήλων από την υπηρεσία, σύμφωνα με τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΥΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Κ.Υ. Ν. ΜΑΚΡΗΣ, 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ November 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Διενέργεια στο ΚΥ Νέας Μάκρης στις 30/11/2016 σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (συνημμένη αφίσσα). Μπορούν όσοι παρουσιάζουν δύσπνοια-συριγμό-βήχα-πτύελα-αίσθηση βάρους στο στήθος-δυσκολία στην αναπνοή περισσότερο από ότι έχουν οι συνομήλικοι τους ή είναι καπνιστές, να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2294321143 09:30-14:00 (Επισκέπτες Υγείας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ