ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016» October 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διοργάνωση του 4ου πολυδιάστατου φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2016», που πραγματοποιείται από 6 έως 16 Οκτωβρίου 2016, συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργο Παπαδομιχελάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είχαν το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και εκπρόσωποι των δήμων Μαραθώνα, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συναντήθηκε σήμερα με την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο Υπουργείο, με αντικείμενο τη δημιουργία συνεκτικού πλαισίου συνεργασίας για τη στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, και την προώθηση και προβολή της διεθνώς ως τουριστικού προορισμού 12 μήνες τον χρόνο. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΣΤΕΓΟΙ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη στήριξη των δομών αστέγων με την επιχορήγηση της λειτουργίας τους για τρία χρόνια, με την παροχή στέγης, αλλά και βασικών αγαθών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε την Πρόσκληση, προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ, για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 - 2020, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΜΕΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ, ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ October 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα εγκαίνια του νέου Εθελοντικού Πολυχώρου Δημιουργίας και Έκφρασης για παιδιά και νέους με αναπηρία, της «Γέφυρας Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα», στον Δήμο Χαϊδαρίου, παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ October 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ανανέωση της σύμβασης του Ιατρού Εργασίας, και στη χορήγηση των απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), προχώρησε η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, θέτοντας ως πρωταρχική προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΥΠΕΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ October 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Συνεχίζεται για 2η χρονιά, το επιτυχημένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Παλαιών Ρούχων, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, το καλοκαίρι του 2015, καλώντας όλους μας να ανακυκλώσουμε ΠΑΛΑΙΑ ρούχα, ζευγάρια παπούτσια, ζώνες, τσάντες, λευκά είδη και κλινοσκεπάσματα στους (26) κόκκινους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ: ΕΝΙΣΧΥΕTAI ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ October 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο αφορά στην κατασκευή 2 κτιρίων, που θα περιλαμβάνουν 8 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μία βιβλιοθήκη, καθώς και δύο αίθουσες εργαστηρίων. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ