ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ October 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με κύρια θέματα τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου του 2016, τις δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις-παγετό κατά την τρέχουσα περίοδο καθώς και δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΓΙΝΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ October 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση Χλοοτάπητα και Ελαστικού Τάπητα Στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Νεκτάριος Καλαντζής πρόεδρος της Ε.Ν.Α. με την έπαρχο Θήρας και Γ.Γ. της Ε.Ν.Α. Θεώνη Λειβαδάρου   (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Ν.Α.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, Ε.Ν.Α., ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΗ October 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν ο Πρόεδρος Νεκτάριος Καλαντζής κι η Αντιπρόεδρος Μαρία Κουρή της Ένωσης των Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ), (δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης ο πρώτος – Ηλιούπολης η δεύτερη), με την Έπαρχο Θήρας (Σαντορίνης) και Γενική Γραμματέα της ΕΝΑ Θεώνη Λειβαδάρου κατά την επίσκεψή της στη Αθήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΟ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ετήσια γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, παραβρέθηκε σήμερα 26 Οκτωβρίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σπύρος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και απένειμε το Βραβείο που έχει θεσπίσει η Περιφέρεια Αττικής “Μάριος Τόκας”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΦΕΤ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΦΕΤ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πρωτόκολλο Συνεργασίας με στόχο τον συντονισμό των ελεγκτικών αρχών για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας της δημόσιας υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών, μέσα από ελέγχους των επιχειρήσεων τροφίμων (σύμφωνα με Κανονισμό της ΕΕ), υπέγραψαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), Ιωάννη Τσιάλτα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα εγκαίνια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η Αρχαιολογία “δικτυώνει” τα Μεσόγεια» που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής στο Παλαιό Εμφιαλωτήριο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Κορωπίου παραβρέθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΒΙΛΙΑ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια πολύ όμορφη βραδιά διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στα Βίλια Αττικής με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής με θέμα τον Αρβανίτικο Πολιτισμό και συντονίστρια την Δρ. Κοινωνιογλωσσολογίας Έλενα Μπότση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΑΙΝΙΑ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διοργάνωση του κινηματογραφικού αφιερώματος «Εικόνες της απελευθέρωσης στην Ευρώπη», από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου, προχωρά η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Ακολούθως, για την εκδήλωση συνεργάζονται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και το Ιστορικό Αρχείο ΕΡΤ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ