ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Β. Βαρδουλάκης)

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΠΕ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ October 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έμφαση στη θωράκιση του αποτελεσματικού ρόλου των Περιφερειών μέσα από τη συνταγματική καθιέρωση της έννοιας της μητροπολιτικότητας, έδωσε χθες κατά την παρέμβασή της στο 4ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να απαλλαγούν οι Περιφέρειες από τους «θεσμικούς ανασταλτικούς παράγοντες», προκειμένου να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα σαφές κανονιστικό πλαίσιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ BEACH HANDBALL ΤΗΣ ΟΧΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος, ορίστηκε με απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) κατά τη διάρκεια της 4ης συνεδρίασης της 20ης Οκτωβρίου 2016 , Μέλος της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ October 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής - ψηφιακής ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης, προχωρά η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ με τη διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα «Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της Ένωσης», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ 31Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη σημασία της ενίσχυσης της συμμετοχής και της αντιπροσώπευσης των γυναικών στην πολιτική και ειδικότερα στο τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, επισήμανε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την 31η Σύνοδο της Ολομέλειας του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο. Κατά την παρέμβασή της η Περιφερειάρχης, χαιρέτισε το γεγονός της εκλογής για πρώτη φορά στη θέση του Προέδρου του Κογκρέσου, μιας γυναίκας, της Αυστριακής Γκούντρουν Μόσλερ-Τέρνστρομ (Gudrun Mosler-Törnström).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε επιστολή της προς όλους τους πιστοποιημένους Φορείς Κοινωνικής Φροντίδας, που επιχορηγούνται μέσω της Περιφέρειας από τις πιστώσεις του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και προς την Αν. Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το ζήτημα των απαραίτητων, για τη βιωσιμότητά τους, επιχορηγήσεων προς τους φορείς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ October 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη αποχαιρετούν έναν συνεπή αυτοδιοικητικό άνδρα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ October 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Για την απώλεια του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Γιώργου Παυλίδη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Ε.Ν.Α. ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, Ε.Ν.Α. October 20, 2016 / απο ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (author)

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.) εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ