ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΗΡΥΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΘΕΣΗ, ΜΟΣΧΑ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Μηχανισμός των Αντικυθήρων: ο αρχαιότερος Υπολογιστής και το αρχαιότερο Μηχανικό Σύμπαν - 2ος αιώνας π.Χ.». κήρυξε το βράδυ της Πέμπτης (8 Σεπτεμβρίου) στη Μόσχα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής και παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αριστείδη Μπαλτά...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΟΥΡΟΥ – ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΦΡΕΚΟΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΦΡΕΚΟΝ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων / μεταναστών επισκέφθηκε χθες, ο Πρόεδρος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, επικεφαλής αντιπροσωπείας, συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ - ΦΡΕΚΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ September 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων / Μεταναστών στον Σκαραμαγκά πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, επικεφαλής αντιπροσωπείας, συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρο Σχινά, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Σπύρο Τζόκα, καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Κωνσταντίνο Βλάχο, Αναστασία Στεφανοπούλου και Κατερίνα Κρητικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ / ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ & ΤΟ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΦΡΕΚΟΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΦΡΕΚΟΝ September 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Ο Ζαν Κλωντ Φρεκόν βρίσκεται στην Αθήνα, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κογκρέσου, ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής, με αντικείμενο την ενημέρωση για το μεταναστευτικό / προσφυγικό ζήτημα και το ρόλο των τοπικών και περιφερειακών αρχών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ September 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, και κατόπιν του έκτακτου δελτίου της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας µε πρόβλεψη για ισχυρές βροχές και καταιγίδες για το τρέχον διήµερο (06-07.09.2016), έδωσε εντολή σε όλες τις Τεχνικές της Υπηρεσίες για τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΒΙΟΠΑ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με τη συμμετοχή πολιτών των Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού, σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Πέτρος Φιλίππου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Μανώλης Τσαλικίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ September 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τριήμερη επίσκεψη στην Αττική πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ο πρόεδρος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΒΟΤΑΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ September 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βασιλικός αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα από τα κυριότερα συστατικά των φυτικών φαρμάκων. Το βότανο αυτό είναι γεμάτο σε τονωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά. Μάλιστα σε πολλά μέρη του κόσμου δικαίως το αποκαλούν “ιερό” βότανο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ