ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: «ΣΤΑ IΧΝΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΟΡΥΧΕΙΑ October 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο Γραμματικό, μια περιοχή με μακρά και άγνωστη ιστορία στα Μεταλλεία Σιδήρου, με σκοπό από εκεί να ξεκινήσει το ταξίδι στα ίχνη των ορυχείων της Αττικής, μέσα από επιστημονικές εισηγήσεις αλλά και εισηγήσεις ανθρώπων που έχουν ζήσει από πολύ κοντά τον αγώνα και την αγωνία μέσα στα ορυχεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ October 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαυρεωτικής και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Οικισμών, επικεντρώθηκε σε σημαντικά ζητήματα όπως είναι η αναδιάρθρωση του χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, η οριοθέτηση οικισμών, η αυθαίρετη δόμηση και η ρύθμιση προστίμων, ο καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης, αλλά και η αναθεώρηση ρυμοτομικών σχεδιασμών και η αστική ανάπλαση - δασικοί χάρτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2016» October 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διοργάνωση του 4ου πολυδιάστατου φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2016», που πραγματοποιείται από 6 έως 16 Οκτωβρίου 2016, συμβάλλει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργο Παπαδομιχελάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είχαν το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και εκπρόσωποι των δήμων Μαραθώνα, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συναντήθηκε σήμερα με την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο Υπουργείο, με αντικείμενο τη δημιουργία συνεκτικού πλαισίου συνεργασίας για τη στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, και την προώθηση και προβολή της διεθνώς ως τουριστικού προορισμού 12 μήνες τον χρόνο. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΣΤΕΓΟΙ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη στήριξη των δομών αστέγων με την επιχορήγηση της λειτουργίας τους για τρία χρόνια, με την παροχή στέγης, αλλά και βασικών αγαθών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε την Πρόσκληση, προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ, για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 - 2020, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΜΕΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ, ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ October 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα εγκαίνια του νέου Εθελοντικού Πολυχώρου Δημιουργίας και Έκφρασης για παιδιά και νέους με αναπηρία, της «Γέφυρας Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα», στον Δήμο Χαϊδαρίου, παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ October 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ανανέωση της σύμβασης του Ιατρού Εργασίας, και στη χορήγηση των απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), προχώρησε η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, θέτοντας ως πρωταρχική προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ