ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ August 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Π.Ε. αν. Αττικής, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα σχετικά με τον εντοπισμό κρουσμάτων ελονοσίας σε 12 δήμους της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στον Δήμο Μαραθώνα (Ανατολική Αττική), επισημαίνει τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ August 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο Ραφήνας, ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση για ένα ουζάκι με το Σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

SKY EXPRESS: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ- ΝΕΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ August 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η Sky Express με χαρά ανακοινώνει την ένταξη οκτώ νέων προορισμών στο πρόγραμμά της σε δρομολόγια. Τα δρομολόγια τα οποία ως σήμερα ήταν αποκλειστικής εκμετάλλευσης από έναν αερομεταφορέα και πλέον θα εξυπηρετούνται με πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ August 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή πεζογέφυρας στη γέφυρα της οδού Αλέκου Παναγούλη και διαμορφώσεις λοιπών κοινόχρηστων χώρων», προϋπολογισμού 649.745 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΟΔΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ August 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής αλλάζει το κέντρο της Αθήνας με παρεμβάσεις σε κομβικές οδούς του κέντρου, που ανήκουν στην αρμοδιότητά της, με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΥΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΩΣΗ August 11, 2016 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ (author)

Σήμερα, που η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή καθώς βαίνει προς το τέλος της η ριζική αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ), απαιτείται υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους τους θεσμικά εμπλεκόμενους φορείς του α’ και του β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης. Απαιτείται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, Δήμοι και Περιφέρεια, με συνεννόηση, διάλογο, συνεργασία και συναντίληψη προς όφελος των πολιτών, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Διαφορετικά οι Δήμοι και οι πολίτες της Αττικής θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλα προβλήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΡΕΜΑΤΑ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΙΑ, ΡΕΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΡΓΑ August 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ ΑΠΟ 06/08 ΕΩΣ 12/08

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΗΝΑ, ΕΡΓΑ, ΟΔΟΙ August 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο του έργου με αντικείμενο τη «Βελτίωση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τροποποίηση στάθμης φρεατίων στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο (ΠΑΟΔ) της Περιφέρειας Αττικής», η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής θα εκτελέσει εργασίες ανακατασκευής της οδού Αιόλου στο τμήμα της από Πανεπιστημίου έως Σταδίου στον Δήμο Αθηναίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ