ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ-ΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΛΙΜΑΝΙ September 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το «Σχέδιο Αναπτυξιακής Στρατηγικής Π20 “Πειραιάς 2020 Ανάπτυξη - Εργασία” του Δήμου Πειραιά» παρουσιάστηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και συνεργάτες του, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης (του Τρύφωνα Αλεξιάδη, Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του Αλέξη Χαρίτση, Υφυπουργού Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ), της Περιφέρειας Αττικής (του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργου Γαβρίλη) και φορέων της πόλης του Πειραιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ «ΚΥΚΛΩΜΑ» ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΥΚΛΩΜΑ, ΠΑΡΑΒΟΛΑ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Κύκλωμα» σχετικά με τη μεταβίβαση ή την ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων, μέσω της χρήσης του ίδιου παραβόλου, εντοπίστηκε στην Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα εξετάζεται η υπόθεση της παραπλάνησης των υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών με τη χρησιμοποίηση δύο φορές του ίδιου παραβόλου για τη μεταβίβαση ή την αρχική ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΤΕΛ ΑΒΙΒ September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης, αναφερόμενη στον θάνατο του Σιμόν Πέρες, θύμισε κάτι που είχε πει ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2012, και τη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα : «είναι καλύτερο να δέχεται κανείς κριτική για τους σωστούς λόγους παρά να είναι δημοφιλής για τους λάθος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 27 Σεπτεμβρίου η σύναψη και οι όροι σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Ωρωπού», παρουσία και του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΤΕΛ ΑΒΙΒ, DLD INNOVATION FESTIVAL September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Το DLD Innovation Festival αποτελεί προνομιακό πεδίο ενημέρωσης, πληροφόρησης καθώς και ανταλλαγής καλών πρακτικών και εμπειριών που μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά, ενισχύοντας την καινοτόμο ανάπτυξη και δημιουργώντας ευκαιρίες για τους νέους επιχειρηματίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΧΙΡΙΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΤΕΛ ΑΒΙΒ September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Πάρκο ανακύκλωσης Χιρίγια στο Τελ Αβίβ επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο περιθώριο των εργασιών του DLD Innovation Festival, όπου μετέχει η Περιφέρεια Αττικής. Η Περιφερειάρχης ξεναγήθηκε στον χώρο και τις εγκαταστάσεις του, ενώ της έγινε πλήρης περιγραφή της λειτουργίας του από τον Αντιδήμαρχο του Τελ Αβίβ, υπεύθυνο του Πάρκου, Doron Sapir, και την επικεφαλής μηχανικό, Gali Feldboy - Klinger.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

«Το Μαρκόπουλο μπορεί να εξυπηρετήσει κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο των νοικοκυριών στα Καλύβια και στον Κουβαρά. Με τους υπόλοιπους, όμως, τι γίνεται; Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας; Θα ζούμε με τους βόθρους και τα επόμενα χρόνια; Ας τελειώνουμε με τους μύθους κι ας προχωρήσουμε μπροστά.»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΙΤΗΣΗ September 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ιατρών προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη επάρκεια συμβεβλημένων ιατρών με τις υπηρεσίες Μεταφορών & Επικοινωνιών. Στους γιατρούς αυτούς θα μπορούν να απευθύνονται από την 09.11.2016 οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας υποψήφιοι οδηγοί ή οδηγοί, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία και την κατάργηση της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Εξέτασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ