ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΛΕΤΗ, ΝΕΟΣ ΠΕΣΔΑ August 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με ευθύνη του ΕΔΣΝΑ - Φορέα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική - και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνταξης του νέου ΠΕΣΔΑ Αττικής, κατατέθηκε στις 30 Ιουλίου προς έγκριση η ΣΜΠΕ (Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για το ΠΕΣΔΑ Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΟΣ August 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Η σαθρή οικονομική κατάσταση του Δήμου Αχαρνών είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες του δήμου, καθώς αυτοί είναι που επωμίζονται στην καθημερινότητά τους τα αποτελέσματα της οικονομικής στέρησης του Δήμου Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ, ΘΕΣΜΟΣ August 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ενημέρωση για τις θέσεις του Δικτύου Συμπαραστατών, με αφορμή την δημοσιοποίηση των προτάσεων του Γεν. Γραμ. ΥΠΕΣ για την αναμόρφωση του Καλλικράτη και ειδικά σε ότι αφορά το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ July 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Δ.Σ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αποφάσισε σήμερα, Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016, με μόλις ένα λευκό και τη θετική ψήφο όλων των υπόλοιπων μελών του, τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή εξωτερικού συνεργάτη – εμπειρογνώμονα, ο οποίος θα συνδράμει στο έργο της Περιφέρειας Αττικής για την αναμόρφωση του Οργανισμού της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ July 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη διενέργεια μαζικού εμβολιασμού στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων / μεταναστών στον ξενώνα «ΞΕΝΙΑ», προχωρά η Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΔΣΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΕΔΣΝΑ July 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Ρένα Δούρου, υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ», συνολικής δαπάνης 423.405 ευρώ. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σύμβαση δωδεκάμηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης, ο ανάδοχος του έργου έχει ως στόχο να διασφαλίζει την αποτροπή, την παρεμπόδιση και την έξωση με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και νόμιμα μέσα, της χειροδιαλογής υλικών από τα απορρίμματα που μεταφέρονται προς διάθεση στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Δυτικής Αττικής

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ July 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων Δήμου Σαρωνικού», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης. Το έργο, προϋπολογισμού 542.212,63 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ July 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δια μέσου του Προέδρου τους κ. Πάνου Καμμένου και των στενών συνεργατών του κ. Τέρενς Κουίκ, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και του κ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής καθώς επίσης και ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, με τις γνώσεις και τις προτάσεις τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην κατανόηση των αιτιάσεων των Συλλόγων, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και εν τέλει στην έκδοση της από μέρους του απόφασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ