ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ July 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων Δήμου Σαρωνικού», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης. Το έργο, προϋπολογισμού 542.212,63 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ July 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δια μέσου του Προέδρου τους κ. Πάνου Καμμένου και των στενών συνεργατών του κ. Τέρενς Κουίκ, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και του κ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής καθώς επίσης και ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, με τις γνώσεις και τις προτάσεις τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην κατανόηση των αιτιάσεων των Συλλόγων, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και εν τέλει στην έκδοση της από μέρους του απόφασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΕΔΣΝΑ July 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε συνέχεια του προγράμματος συλλογής του έντυπου χαρτιού σε Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, που εντάσσεται στη δράση που αναπτύσσει στον τομέα της ανακύκλωσης χαρτιού με το σύστημα Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ), η αρμόδια Διεύθυνση Ανακύκλωσης με την καθοριστική συμβολή του μέλους της ΕΕ κας Κορωναίου Σοφίας, επεκτείνει τις δραστηριότητες του ΕΔΣΝΑ προχωρώντας στο σχεδιασμό Προγράμματος Ανακύκλωσης χαρτιού σε σχολεία και δημοτικά κτίρια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΙΝΙΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ, BEACH VOLLEY July 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters Ανδρών – Γυναικών 2016 που έγιναν την Κυριακή 24 Ιουλίου στην παραλία του Σχινιά, παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων Beach Volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) Θανάση Ρέρρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΔΙΟΔΙΑ, ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ July 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου με θέμα «Σταθμοί πλευρικών διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης» Όλοι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τοποθέτηση πλευρικών σταθμών διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Άγιου Στέφανου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ July 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, επεκτείνει τη δράση του τροφοδοτώντας κοινωνικές δομές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ειδικότερα, σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση (αναλόγως με τις ανάγκες και τα αιτήματα), πραγματοποιούνται διανομές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τρόφιμα, φάρμακα, βρεφικές τροφές, αναλώσιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαρισμού, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, αναπηρικά αμαξίδια, παιδικά καρότσια κ.α.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 3o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΔΗΜΟΣ July 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του 3ου Νηπιαγωγείου Αναβύσσου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Σαρωνικού στο πλαίσιο των δράσεων με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ωραιότατο ηλιοβασίλεμα στη Σαρωνίδα  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ July 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί και συγχαίρει το Σύλλογο «Πανόραμα Σαρωνίδας» για την πρωτοβουλία καθαρισμού της περιοχής από εύφλεκτα κλαδιά και χόρτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ