ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΔΕΙΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ July 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την απρόσκοπτη διενέργεια των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών άσκησης των τεχνικών επαγγελμάτων, εξασφαλίζει η Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενη στο σύνολο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που καλύπτει ο Ν. 3982/2011, με τον οποίο είχε αλλάξει η διαδικασία και ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών άσκησης των τεχνικών επαγγελμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΥΜΠΛΟΚΗ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΙΡΑΚΙΝΟΙ July 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει στον άτυπο καταυλισμό – γκέτο στο Ελληνικό, όπου επί δύο μέρες υπήρχαν αιματηρά επεισόδια, με κατάληξη το θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου και των τραυματισμό πολλών άλλων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Ε.Κ.Δ.Δ. July 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στην ημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης με θέμα την «Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ», που έγινε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, με αιρετούς και στελέχη του Δήμου. Η εκδήλωση του Ε.Κ.Δ.Δ. απευθυνόταν στους αιρετούς και τα στελέχη των υπηρεσιών των Δήμων της Αττικής στο πλαίσιο της κατάρτισης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΦΑΡΜΑΚΑ July 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σήμερα 12 Ιουλίου 2016, ως Δήμος που λειτουργεί δομή Κοινωνικού Φαρμακείου, παραλάβαμε φάρμακα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές του Ιατρείου, στο πλαίσιο της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ July 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε χθες 12 Ιουλίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας, με αντικείμενο την υποψηφιότητα της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Νεότητας, Εύη Αποστολάκη, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΕΗ, ΠΑΡΟΧΗ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ July 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Υπόγειας Παροχής από Υποσταθμό Μέσης Τάσης μέχρι Κολυμβητήριο», συνολικής δαπάνης 60.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΛΗΨΗ July 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, παραμένοντας σε επιφυλακή καθ’ όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε για μία ακόμα φορά στην άμεση συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα (08.07.2016), τα ξημερώματα, στους πρόποδες του Υμηττού, στον Δήμο Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο της εικόνας ο αντιπερ/χης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με το ροζ πουκάμισο και ο δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου. Αριστερά ο αντιδήμαρχος Αντώνης Τούντας  (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ July 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων» που λειτουργεί η Περιφέρεια Αττικής στο Φάληρο (χώρος Εσπλανάδα) βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, όπου παρέλαβε εκ μέρους της Περιφέρειας την ανθρωπιστική βοήθεια (ιατροφαρμακευτικό υλικό, ρουχισμό, τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης) που συγκέντρωσε ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ