ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ September 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, και κατόπιν του έκτακτου δελτίου της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας µε πρόβλεψη για ισχυρές βροχές και καταιγίδες για το τρέχον διήµερο (06-07.09.2016), έδωσε εντολή σε όλες τις Τεχνικές της Υπηρεσίες για τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΒΙΟΠΑ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με τη συμμετοχή πολιτών των Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού, σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Πέτρος Φιλίππου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Μανώλης Τσαλικίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ September 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τριήμερη επίσκεψη στην Αττική πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα, ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ο πρόεδρος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλωντ Φρεκόν, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΒΟΤΑΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ September 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βασιλικός αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα από τα κυριότερα συστατικά των φυτικών φαρμάκων. Το βότανο αυτό είναι γεμάτο σε τονωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά. Μάλιστα σε πολλά μέρη του κόσμου δικαίως το αποκαλούν “ιερό” βότανο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ September 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε συνέχεια της επιτυχούς δράσης της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε χθες 1-9-2016 ο 2ος κύκλος του προγράμματος για τους δικαιούχους στην Κερατέα και σήμερα 2-9-2016 για το Λαύριο. Οι ωφελούμενοι, που επιλέχθηκαν μέσα από τις διαδικασίες του προγράμματος, παρέλαβαν τσάντες με τρόφιμα από τους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου στεγάζεται η δομή του παντοπωλείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝ. ΕΛ.: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΑΝ.ΕΛ., ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ September 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. (author)

Ο πολύκροτος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που είχε προεκλογικά υποσχεθεί στους Έλληνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε. Με το πέρας αυτού μπήκε επιτέλους ένα τέλος στα 27 χρόνια ανομίας-ληστείας του Ελληνικού λαού μέσω της κατάχρησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων από τους γνωστούς «ολιγάρχες» των ΜΜΕ. Τι «σημάδεψε» όμως το διαγωνισμό; Ποιες «μεταστροφές», επισημάνσεις, απορίες προκύπτουν από αυτόν; Οι διαπιστώσεις από τη διαδικασία πάμπολλες…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ»: ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ September 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή, συνθέτη και τραγουδοποιού, Γρηγόρη Μπιθικώτση, διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλων Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας» και την ευγενική συνδρομή του Δήμου Πεντέλης, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20.30, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας (Τέρμα Λόρδου Βύρωνος - Πεντέλη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2016» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2016 September 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένου στη μνήμη του Τριγλιανού εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, καθώς και των θυμάτων της μικρασιατικής καταστροφής, θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ