ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ & ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ July 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Κοινή γραπτή ερώτηση κατέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κύρτσος και κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ζήτημα της νοσοκομειακής περίθαλψης των ανασφάλιστων προσφύγων, μεταναστών που επιβαρύνει τους φορολογουμένους και τη φαρμακοβιομηχανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΩΑ July 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών στον υδροβιότοπο Σχινιά, αποφάσισε :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΕΝΘΕΙ...«EΦΥΓΕ» Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΘΡΟ, ΠΕΝΘΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ July 06, 2016 / απο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (author), gr iSamos (author)

Η Λέσβος θρηνεί… Η Ηγουμένη της Μονής Αγίου Ραφαήλ Ευγενία Κλειδαρά, εκοιμήθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε ηλικία 84 ετών. Με το άγγελμα της θλιβερής είδησης, δεκάδες πιστοί άρχισαν να συρρέουν από όλα τα μέρη της Λέσβου, για να προσκυνήσουν τη σορό της, η οποία έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΡΙΤΖΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ July 05, 2016 / απο Youth Platform (author)

Προσλήψεις 130 οδηγών και 170 τεχνιτών, προωθεί η ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός), σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Παράλληλα , στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΑ (λεωφορεία και τρόλεϊ) προωθούνται 495 προσλήψεις νέων οδηγών και 201 τεχνιτών. Σύμφωνα με αναλογιστικές μελέτες οι παραπάνω προσλήψεις δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ ΥΨΟΥΣ 1,825 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αχαρνών, για το σημαντικό και χρονίζον έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 22η συνεδρίασή του στις 23 Ιουνίου 2016, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η (ΜΗ) ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 05, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ποιοι ευθύνονται που εδώ και δεκαετίες η Αρτέμιδα παραμένει μια ανοχύρωτη πόλη χωρίς δρόμους, πλατείες και ζωτικές υποδομές; Οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας εδώ και δεκαετίες βιώνουν την κραυγαλέα αντίφαση του καιρού μας, την αντίφαση που αναδεικνύει τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του καπιταλισμού, να υπάρχουν μεγαθήρια με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, όπως το Αεροδρόμιο, το Εκπτωτικό Χωριό και παράλληλα οι εργαζόμενοι των γύρω περιοχών να ζουν μέσα στις λάσπες όταν βρέχει, να περπατάνε σε δρόμους χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς πλατείες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του επισιτιστικού προγράμματος σε Λαύριο και Κερατέα από το Δήμο Λαυρεωτικής. Σταθερή στις δεσμεύσεις της, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, με στόχο την καταπολέμηση των φαινομένων ένδειας στο Δήμο μας, συνεχίζουν μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, λειτουργώντας υποστηρικτικά στις ανάγκες σε είδη και τρόφιμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Οδών Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με ποσό ύψους 600.000 ευρώ, ενώ στον προϋπολογισμό του Δήμου Ηλιούπολης αντιστοιχεί δαπάνη που ανέρχεται σε 150.000 ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ