ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ ΥΨΟΥΣ 1,825 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αχαρνών, για το σημαντικό και χρονίζον έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 22η συνεδρίασή του στις 23 Ιουνίου 2016, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η (ΜΗ) ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 05, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ποιοι ευθύνονται που εδώ και δεκαετίες η Αρτέμιδα παραμένει μια ανοχύρωτη πόλη χωρίς δρόμους, πλατείες και ζωτικές υποδομές; Οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας εδώ και δεκαετίες βιώνουν την κραυγαλέα αντίφαση του καιρού μας, την αντίφαση που αναδεικνύει τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του καπιταλισμού, να υπάρχουν μεγαθήρια με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, όπως το Αεροδρόμιο, το Εκπτωτικό Χωριό και παράλληλα οι εργαζόμενοι των γύρω περιοχών να ζουν μέσα στις λάσπες όταν βρέχει, να περπατάνε σε δρόμους χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς πλατείες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του επισιτιστικού προγράμματος σε Λαύριο και Κερατέα από το Δήμο Λαυρεωτικής. Σταθερή στις δεσμεύσεις της, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, με στόχο την καταπολέμηση των φαινομένων ένδειας στο Δήμο μας, συνεχίζουν μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, λειτουργώντας υποστηρικτικά στις ανάγκες σε είδη και τρόφιμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ July 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Οδών Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με ποσό ύψους 600.000 ευρώ, ενώ στον προϋπολογισμό του Δήμου Ηλιούπολης αντιστοιχεί δαπάνη που ανέρχεται σε 150.000 ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ WANG ANSHUN

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΕΚΙΝΟ July 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πεκίνου Wang Anshun είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής στο δημαρχιακό μέγαρο της κινεζικής πρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε σειρά υλοποιήσιμων προτάσεων που αφορούν στον τουρισμό, τις εμπορικές σχέσεις και τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο πλευρών. Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε το γεγονός ότι η Αττική δύναται να αποτελέσει δυναμικό παράγοντα συμβολής στην υλοποίηση των στόχων της ανάπτυξης της διεθνούς συνεργασίας σύμφωνα με τη στρατηγική One Belt One Road.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΕΙΜΑΡΡΑ July 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών, βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τις συνεχιζόμενες προκλήσεις προς την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΠΗ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ July 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - ΚΗΦΗ, για ακόμη ένα έτος, εξασφάλισε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Ειδικότερα, υπέγραψε την σχετική Πρόσκληση, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, η οποία αφορά στην υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 - 2020....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΗΣ UNESCO

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / UNESCO, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ July 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στο Οινοποιείο Πέτρου στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ