ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την τρίτη ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του Υπομέτρου 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Καπανδρίτι, η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής μέσω της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μαλακάσα (πρώην στρατόπεδο Γερακίνη), όπου σήμερα διαμένουν 1.350 άτομα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 30 Μαΐου) στις εγκαταστάσεις του κέντρου, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝ.ΕΛ., ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ May 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, 9 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθε για να υπογράψει τότε τεράστιας σημασίας συμφωνίες που η μετέπειτα κυβερνώσα «γερμανική συμμορία» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ματαίωσε, μόνο περηφάνια μας γεμίζει για τον «άλλο δρόμο» που η κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ «άνοιξε» ξανά για την πατρίδα μας! Πόσοι άραγε έχασαν τον ύπνο τους βλέποντας να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και να περπατούν περήφανοι πλάι πλάι, ανταλλάσσοντας λόγια εγκάρδια και φιλικά;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι Οδοντίατροι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ανέλαβαν πρωτοβουλία για την υλοποίηση οδοντιατρικού προγράμματος προώθησης της έγκαιρης διάγνωσης και του προληπτικού ελέγχου σε πολίτες - άτομα τρίτης ηλικίας της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση των πολιτών για το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, πραγματοποιεί σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για το Υπομέτρο 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΛ, ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΠΑΙΑΝΙΑ-ΚΟΡΩΠΙ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για την πορεία υλοποίησης του έργου «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση ακαθάρτων περιοχών Κορωπίου – Παιανίας» και για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν λόγω πολλών αρχαιολογικών ευρημάτων από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, ενημερώθηκε σήμερα (Παρασκευή 27/5) ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου από τους υπεύθυνους της αναδόχου εταιρείας κατά την επίσκεψή του στον χώρο κατασκευής των εγκαταστάσεων της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

BONUS ΕΔΣΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΕΔΣΝΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ορίστε τα καλά νέα για τους δήμους – μέλη του ΕΔΣΝΑ που θα λάβουν σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση (αρ. 221/2016) της Εκτελεστικής Επιτροπής του, επιστροφή ποσού ύψους 1.602.645,69 κατ’ αναλογία φυσικά σε καθένα ξεχωριστά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ May 26, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ (author)

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σαρωνικού, οι οποίοι διέπρεψαν στον 10ο διαγωνισμό μαθηματικών «Μαθηματικά και Παιχνίδι», τον οποίο διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ