ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΡΝΑΒΑ June 27, 2016 / απο ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

"Δείξτε επιτέλους την απαιτούμενη τόλμη με πράξεις για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στον τόπο μας, δεν είμαστε πολίτες άλλης χώρας" ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ!! ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΛΜΗ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέτρος Φιλίππου αντιπερ/χης αν. Αττικής(αριστερά), Βασίλης Παπαδόπουλος Γ.Γ. Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Αγγελική Ραγκούση δημοσιογράφος, Βασίλης Πιστικίδης Δήμαρχος Ρ-Π, Δημήτρης Παντελάτος Σμήναρχος διευθυντής Κ.Ε.Ο. Μ.Π. ΥΕΘΑ  (ΦΩΤΟ: )

«ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ June 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Υποδεχόμαστε πρόσφυγες – Μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε» διοργάνωσε την Πέμπτη 23 Ιουνίου η ηλεκτρονική εφημερίδα kirkinews.gr υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ραφήνας – Πικερμίου με συντονίστρια τη διαχειρίστρια του kirkinews.gr Αγγελική Ραγκούση, είχε ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, με αφορμή την επικείμενη εγκατάσταση προσφύγων στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στον χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Ζωγράφου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ June 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνάντηση που είχε την Τρίτη 21 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) Γιώργο Βερνίκο και τα μέλη της Ολομέλειας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΚΕ αλλά και τους κοινωνικούς εταίρους της χώρας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως μέλος της Ολομέλειας της ΟΚΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ June 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ειδική ημερίδα στις Βρυξέλλες που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αντικείμενο την πιλοτική εφαρμογή του Συμφώνου Ακεραιότητας στις συμβάσεις δημοσίων προμηθειών σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, μετείχε η Περιφέρεια Αττικής εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ June 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, παραμένοντας σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε άμεσα σε συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016, πλησίον του Νεκροταφείου του Βαρνάβα στο Δήμο Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ June 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε όλες τις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, για την εξυπηρέτηση των εμπόρων, των παραγωγών και των συναλλασσόμενων πολιτών, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής ύστερα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και την υπογραφή των Συμβάσεων. Με τον τρόπο αυτό διευθετείται ένα κρίσιμο ζήτημα καθαριότητας και δημόσιας υγιεινής, εν όψει και του καλοκαιριού. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται για τη φετινή χρονιά σε 914.000 ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ TTIP - CETA - TISA

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ June 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Tην κήρυξη της Αττικής ως ελεύθερης ζώνης σχετικά με τις συμφωνίες TTIP - CETA - TISA, αποφάσισε στις 16 Ιουνίου, κατά την 21η Συνεδρίαση, με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Σύμφωνα με το ψήφισμα αποφασίστηκε η ανάληψη, στο επόμενο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών της Αττικής γύρω από το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις από ενδεχόμενη εφαρμογή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ June 20, 2016 / απο ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Γύρω στις 4 το μεσημέρι εντοπίζεται πυρκαγιά από άγνωστη αιτία στο Βαρνάβα μεταξύ Μοναστηριού, παλιάς χωματερής και Νεκροταφείου. Η εικόνα παρομοιάζει με τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2009 που κατέκαψαν την ανατολική πλευρά του Βαρνάβα. Ευτυχώς οι άνεμοι είναι ήπιοι 2-3 μποφόρ που περιορίζουν την επέκταση της φωτιάς. Πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα αναλαμβάνουν τη κατάσβεση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email