ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ, ΠΡΩΗΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ June 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη διενέργεια αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών με θέμα την αξιοποίηση των 46 στρεμμάτων του πρώην νεκροταφείου Νεαπόλης στη Νίκαια, και με γνώμονα την ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής, εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με ΦΠΑ, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΣΚΕΨΗ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΑΣΩΠΟΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την εξυγίανση του Ασωπού ποταμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Δημαρχείο του Δήμου Τανάγρας στο Σχηματάρι, μετά από πρωτοβουλία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΔΟΜΕΣ, ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ενεργοποίηση της δράσης που αφορά στη συγχρηματόδοτηση από το ΕΣΠΑ 2014 - 2020 της λειτουργίας Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών στους Δήμους της Αττικής, προχώρησαν στις 07/06/2016, η Περιφέρεια Αττικής (από τις πρώτες πανελλαδικά) και η οικεία Διαχειριστική Αρχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΣΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΑ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο με αντικείμενο την «Ενίσχυση Αντιολισθηρότητας Οδοστρωμάτων λοιπών οδών Οδικού Δικτύου ΔΕΣΕ με τη μέθοδο της Σφαιριδιοβολής», συνολικού προϋπολογισμού 2.485.000 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ), δρομολόγησε με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ June 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με την υπογραφή δύο Προγραμματικών Συμβάσεων από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, δρομολογούνται κρίσιμες παρεμβάσεις σε σχολεία του Βύρωνα, με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών στους χώρους διαλείμματος, αθλοπαιδιών, εκτόνωσης και κίνησής τους. Τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ June 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαρακτηριστικό της σημασίας του εγχειρήματος είναι το γεγονός ότι η τελική περαίωση μιας διοικητικής πράξης στην Περιφέρεια Αττικής απαιτούσε τέσσερα ή και πέντε διοικητικά επίπεδα υπογραφών με σημαντικές καθυστερήσεις για τους πολίτες και τα νομικά πρόσωπα, ενώ υπήρχε διαφοροποιημένη προσέγγιση μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων σε επιμέρους διοικητικά πεδία. Πλέον οι διοικητικές πράξεις της Περιφέρειας Αττικής εκδίδονται ακόμη και με μία υπογραφή, με αποτέλεσμα, σε αρκετές περιπτώσεις, οι πολίτες να εξυπηρετούνται ακόμη και αυθημερόν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

5η ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΨΕΚΑΣΜΟΙ June 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, αποφάσισε από Δευτέρα 13.06.2016 την διενέργεια της 5ης επίγειας εφαρμογής ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές - εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΕΩ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΕΘΑΝΑ 2016 June 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ρ. Δούρου: «Όσες φορές και σε όσους τόνους κι αν κλίνουμε τη λέξη «ανάπτυξη», αυτή δεν πρόκειται να έλθει, δεν πρόκειται να πέσει ως εκ θαύματος από τον ουρανό, χωρίς συστηματική δουλειά»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ