ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ June 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η προοπτική επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Ανατολική και τη Δυτική Αττική αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 6 Σ. Κ. & 4 ΞΕΝΩΝΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ June 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με Αποφάσεις Ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, που υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, διασφαλίστηκε με ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση, η συνέχιση της λειτουργίας των Συμβουλευτικών Κέντρων και των Ξενώνων φιλοξενίας γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ειδικότερα, οι Αποφάσεις αφορούν σε έξι Συμβουλευτικά Κέντρα και τέσσερις Ξενώνες φιλοξενίας γυναικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με το δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο  (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΑΛΑΤΣΙ, ΔΗΜΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ, ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΑ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, προχώρησαν στην υπογραφή δύο Προγραμματικών Συμβάσεων για έργα στο Δήμο Γαλατσίου, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου(δεξιά) με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου κόβουν τη κορδέλα των εγκαινίων της εμποροπανήγυρης  (ΦΩΤΟ: )

7ΗΜΕΡΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την επταήμερη (27/5 έως 5/6) εμποροπανήγυρη που διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος και η Ένωση Μικροπωλητών Ελλάδος εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου τη Δευτέρα 30 Μαΐου στον χώρο παραπλεύρως του γηπέδου Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την τρίτη ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του Υπομέτρου 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Καπανδρίτι, η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής μέσω της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μαλακάσα (πρώην στρατόπεδο Γερακίνη), όπου σήμερα διαμένουν 1.350 άτομα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 30 Μαΐου) στις εγκαταστάσεις του κέντρου, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝ.ΕΛ., ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ May 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, 9 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθε για να υπογράψει τότε τεράστιας σημασίας συμφωνίες που η μετέπειτα κυβερνώσα «γερμανική συμμορία» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ματαίωσε, μόνο περηφάνια μας γεμίζει για τον «άλλο δρόμο» που η κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ «άνοιξε» ξανά για την πατρίδα μας! Πόσοι άραγε έχασαν τον ύπνο τους βλέποντας να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και να περπατούν περήφανοι πλάι πλάι, ανταλλάσσοντας λόγια εγκάρδια και φιλικά;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι Οδοντίατροι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ανέλαβαν πρωτοβουλία για την υλοποίηση οδοντιατρικού προγράμματος προώθησης της έγκαιρης διάγνωσης και του προληπτικού ελέγχου σε πολίτες - άτομα τρίτης ηλικίας της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ