ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΟΥΛΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΣΩΠΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ April 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/4) με θέμα «Πολιτική απορρύπανσης και μέτρα αποκατάστασης της περιοχής του Ασωπού» συμμετείχε, μετά από σχετική πρόσκληση της Προέδρου της Επιτροπής Αικατερίνης Ιγγλέζη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου μαζί με την Περιφερειακή Σύμβουλο Ιωάννα Στεργίου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ April 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής για τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2015-2016 και τον σχεδιασμό των δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών για τη αντιπυρική περίοδο 2016, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Απριλίου στην Παλλήνη, προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ April 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού στα Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ZHTOYMENO Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΔΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ April 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενημερωτική συνάντηση για το νέο δασικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, μετά από πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών Οικιστικών – Εξωραϊστικών Συλλόγων Κερατέας. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά στην οριοθέτηση των οικισμών αλλά και την ανάρτηση των δασικών χαρτών, προβλήματα που ταλανίζουν για πολλά χρόνια την Κερατέα και τον Δήμο Λαυρεωτικής γενικότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΤΑ; ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΙΤΗΣΗ, ΕΛΤΑ, ΥΠΟΒΟΛΗ April 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων, που γνωστοποιήθηκε από το ΑΣΕΠ με προκήρυξη (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 18 ν. 2190/1994 όπως ισχύει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η γραμματέας του Π.Σ. Φωτεινή Βρύνα, με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. αν.Αττικής Άρη Βίτσιο στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ το Φεβρουάριο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΡΥΝΑ ΠΡΟΣ ΔΟΥΡΟΥ: 19 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ April 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η κ. Φωτεινή Βρύνα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αναφορικά με την Έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου Περιφέρειας Αττικής 2014-2019, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεκαεννέα μήνες τώρα δεν υλοποιήσατε τίποτα από το πρόγραμμα που είχατε ανακοινώσει κατά την προεκλογική περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και το σεβασμό μας, σε εκατοντάδες νέες και νέους, που έδωσαν και πάλι το παρόν στο κάλεσμά μας. Αντάλλασσαν μηνύματα νεανικά, αληθινά, αυθόρμητα. Το Σαββατοκύριακο, όλοι μαζί Πάμε Αιμοδοσία!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Είδη πρώτης ανάγκης για τους 1.200 πρόσφυγες του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας στη Μαλακάσα (πρώην στρατόπεδο Γερακίνη) παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στον Διοικητή του Κέντρου Αντισυνταγματάρχη Ανδρέα Τζέλλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ