ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Jean-Claude Juncker meets with Ms Réna Doúrou, Regional Governor of Attica (ΦΩΤΟ: Jean-Francois BADIAS)

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα του προσφυγικού / μεταναστευτικού σε σχέση κυρίως με τη δράση της Περιφέρειας Αττικής, συζήτησε την Τρίτη στο Στρασβούργο, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΑΓΟΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, μετά από καθυστέρηση 6 και πλέον μηνών λόγω της προσφυγής του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μαρλαντή κατά της 241/2015 απόφασης του Δ.Σ., είναι σε θέση να προχωρήσει στη διαδικασία της αγοράς του οικοπέδου για την κατασκευή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ April 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος του Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 2.860.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΕΗ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ April 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με το Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Α.Ε. (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.), Λάζαρο Καραλάζο, για παροχή επιδότησης σε πολίτες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), στην Περιφέρεια Αττικής, έχουν υπογράψει συμφωνία με τη ΔΕΗ και την τηρούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση παρουσίασης των νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στο δημαρχείο Αχαρνών από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής συμμετείχε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο 3 Προγραμματικές Συμβάσεις εκτέλεσης τριών έργων βελτίωσης και αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων και σχολικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Περιφέρειας Αττικής σε καταστήματα τροφίμων, με σκοπό την προστασία της υγείας των πολιτών, ώστε να διασφαλιστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλεια των τροφίμων και να διαπιστωθεί η πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σημαντική αύξηση των επενδύσεων καταγράφει ο απολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2015. Τα έργα που υλοποιήθηκαν ανέρχονται σε 182,6 εκατ ευρώ. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το 2011, το ποσό του 2015 αυξήθηκε κατά 74 εκατομμύρια, δηλαδή σημειώθηκε αύξηση κατά 68%.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ