ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΙΝΙΑΣ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ May 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών στον υδροβιότοπο Σχινιά, αποφάσισε :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΕΙ May 18, 2016 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Κατερίνα Μάρκου (Β’ Θεσσαλονίκης) και Γιώργος Μαυρωτάς (Αττικής) υπεύθυνος Παιδείας του Ποταμιού, και εκ μέρους του ΑΤΕΙ/Θ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τζιώνας και ο Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ & ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΔΙΟΔΙΑ, ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ May 17, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, η βουλευτής Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά με το Ψήφισμα – Διαμαρτυρία κατοίκων του Δήμου Διονύσου με το οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση σταθμών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης & Αγίου Στεφάνου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΕΜΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ May 17, 2016 / απο ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ν.Δ. (author)

Η επικεφαλής της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Συρεγγέλα, απέστειλε σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου, προς τις υπεύθυνες για τα γυναικεία θέματα των άλλων δημοκρατικών Κομμάτων, επιστολή, για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στην πρεσβεία της Βενεζουέλας και τη συγκάλυψή της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΠΟΝΤΙΟΙ May 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση μνήμης που πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Μαΐου ο Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ», τιμώντας την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΤΟ 1896

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΕΡΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ May 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Γαλλικής Εταιρείας Λαυρίου στην Καμάριζα όπου σήμερα στεγάζεται το Ορυκτολογικό Μεταλλευτικό Μουσείο, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΥΧΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ May 15, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, εύχεται στους μαθητές που αύριο μπαίνουν στη παλαίστρα των πανελληνίων εξετάσεων. Οι ευχές Πιστικίδη έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς προέρχονται απ’ ένα εκπαιδευτικό, όπως είναι ο δήμαρχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

36η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΕΔΥΕ, ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ May 12, 2016 / απο ΕΕΔΥΕ (author)

Η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που δίνει το παρόν στην αντιϊμπεριαλιστική - φιλειρηνική πάλη στον τόπο μας , για πάνω από 60 χρόνια και στηρίζει διεθνώς τη δράση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΠΣΕ) , σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 36η Μαραθώνια πορεία και στις πορείες που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ