ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΤΟ 1896

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΕΡΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ May 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Γαλλικής Εταιρείας Λαυρίου στην Καμάριζα όπου σήμερα στεγάζεται το Ορυκτολογικό Μεταλλευτικό Μουσείο, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΥΧΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ May 15, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, εύχεται στους μαθητές που αύριο μπαίνουν στη παλαίστρα των πανελληνίων εξετάσεων. Οι ευχές Πιστικίδη έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς προέρχονται απ’ ένα εκπαιδευτικό, όπως είναι ο δήμαρχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

36η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΕΔΥΕ, ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ May 12, 2016 / απο ΕΕΔΥΕ (author)

Η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που δίνει το παρόν στην αντιϊμπεριαλιστική - φιλειρηνική πάλη στον τόπο μας , για πάνω από 60 χρόνια και στηρίζει διεθνώς τη δράση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΠΣΕ) , σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 36η Μαραθώνια πορεία και στις πορείες που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ May 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι κατόπιν της προ μηνός συνάντησης, μεταξύ του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, κου Χρήστου Δρίτσα, του Προέδρου του ΚΤΕΛ, κου Γιώργου Παπαδομιχελάκη και του Αντιπροέδρου του ΚΤΕΛ, κου Μελέτη Κόντου, αποφασίστηκαν από κοινού, τα εξής: 50%, Γενική Έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια, για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, του Δήμου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ May 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση με τους εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Αδάμης, την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αναλυτικά τόσο εργατικά θέματα αλλά και θέματα αποτελεσματικότερου συντονισμού, εν όψει μάλιστα της θερινής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ May 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ένα ακόμα σημαντικό έργο για τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού ολοκληρώθηκε. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους, η νέα Δημοτική Αρχή και τα Νομικά της Πρόσωπα εργάζονται με κύριο γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, όπως άλλωστε αρμόζει στον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης και ίσως τον πιο ουσιαστικό φορέα άσκησης εξουσίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ May 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας υπενθυμίζει ότι η Ομαδική Έκθεση με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου», του Η’ Εργαστηρίου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), συνεχίζεται στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ May 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αθρόα ήταν και φέτος η προσέλευση των πιστών στο Μεγάλο Εσπερινό του Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, ο οποίος στην εμπνευσμένη ομιλία του ονόμασε τη μεγάλη παρουσία κόσμου, σύναξη πιστών ενώπιον του Χριστού, ενώ αναπτύσσοντας το νόημα της λέξης Χριστοφόρος, τόνισε την ανάγκη ανάδειξης του κάθε πιστού σε Χριστοφόρο ή Θεοφόρο ή Πνευματοφόρο, δηλαδή μετατροπής κάθε πιστού στην πεμπτουσία της Χριστιανικής πίστης, που είναι η κοινωνία με το Θεό τον οποίο οφείλουμε να φέρουμε μέσα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email