ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΠΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΑΠΗ, ΠΑΣΧΑΛΙΑ April 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με την αμέριστη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Κέφαλος, το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου από τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, υποδέχθηκε στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. τα μέλη του, για να ανταλλάξουν ευχές και να παραλάβουν οι τελευταίοι το Πασχαλινό τους τσουρέκι . Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και οι ηλικιωμένοι έφυγαν με χαμόγελο και ζεστασιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ TOY Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ April 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

H Ελλάδα αποχαιρέτησε την Ολυμπιακή Φλόγα, σε μία λαμπρή Τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και 30.000 θεατών, με υπερηφάνεια και συγκίνηση. Η Φλόγα συνεχίζει πλέον το ταξίδι της για το Ρίο ντε Τζανέιρο και την Τελετή Έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, στις 5 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

100+ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟY ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΤΡΟΦΕΙΑ April 27, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ξεκινούν οι αιτήσεις στους δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς για τη νέα περίοδο (από 20 Μαΐου έως και 15 Ιουνίου). Γνωρίζουμε, με βάση και την περσινή εμπειρία, ότι με τη συνεχιζόμενη πολιτική υποβάθμισης, συρρίκνωσης και κατάργησης των δημόσιων δομών και υπηρεσιών και τις απολύσεις προσωπικού, εκατοντάδες οικογένειες θα βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα τροφεία των παιδικών σταθμών, τα οποία οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν με τεράστιες δυσκολίες να εξασφαλίσουν, αφού η ανεργία και η ανασφάλεια, η βαριά φορολογία και τα χαράτσια, η επίθεση στους μισθούς ματώνουν τα λαϊκά νοικοκυριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ April 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Είδη πρώτης ανάγκης για τους 395 πρόσφυγες (371 Σύριους και 24 Αφγανούς) του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στο Λαύριο (στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) και τους 500 Κούρδους του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Αλλοδαπών Λαυρίου παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στους υπεύθυνους των δύο κέντρων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ April 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Φιλίππου στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει το προσφυγικό ζήτημα τους τελευταίους μήνες και εστίασε στις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. «Η Περιφερειακή Αρχή στέκεται εμπράκτως όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό των προσφύγων με τη δημιουργία Κέντρου Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής των προσφύγων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ