ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» PLAN B

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΥΛΗ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ March 21, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Μια ουσιαστική συζήτηση για τους νέους περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) -και στην Αττική- έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, από την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στην περιφέρεια Αττικής, με απόφαση του ΕΔΣΝΑ εδώ και ένα χρόνο, δουλεύουν για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, παράλληλα, μια πολυμελής ομάδα τεχνικών του ΕΔΣΝΑ και ένα μελετητικό γραφείο, σαν εξωτερικός συνεργάτης. Παρουσίασαν ένα κείμενο αναθεώρησης, που υπερψηφίστηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής στις 8/10/2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ March 19, 2016 / απο ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ Ο.Γ.Ε.) (author)

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ(μέλος ΟΓΕ), θέλει να ευχαριστήσει τα Φαρμακεία της Ραφήνας αλλά και ιδιώτες οι οποίοι εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό για παιδιά. Την Τρίτη 15/3/16, παραδόθηκε το υλικό που μαζέψαμε στο Υγειονομικό του Στρατού στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στον Αγ. Ανδρέα, κατόπιν παράκλησής τους καθώς υπήρχε έλλειψη φαρμάκων για παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ March 18, 2016 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Τους τελευταίους μήνες επισκεφτήκαμε τις τρεις βασικές μονάδες πυρασφάλειας της περιοχής: την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου και τους εθελοντές της οδού Περιπάτου. Ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία των εθελοντικών ομάδων, καθώς και για τις ελλείψεις και τα προβλήματά τους, αλλά και τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Επισκεφθήκαμε και τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο πολιτικής προστασίας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ March 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στο Διόνυσο υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας του Δήμου Διονύσου, Ευάγγελο Λυρούδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 11528

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης πανελλαδικής εμβέλειας Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης 11528 για λεσβίες, gay, αμφί, τρανς άτομα, τις οικογένειές τους, αλλά και για εκπαιδευτικούς, απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενάντια στο ‘νόμο της σιωπής’ που ρίχνει τη σκιά του στο σχολείο, στην οικογένεια, στο χώρο εργασίας», τόνισε η Περιφερειάρχης, χαρακτηρίζοντας τη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης, «Γραμμή Ζωής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της 1ης Υ.Π.Ε. κα Χρυσάνθη Κισκήρα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016. Στη σύσκεψη παρουσία και της Διευθύντριας του Κ. Υ. Καλυβίων κας Ευαναθίας Κρανιά συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ MAGNA GRECIA

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τους ιταλούς μαθητές που παίρνουν μέρος στο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Magna Grecia που διεξάγεται στη χώρα μας από τις 13 ως τις 18 Μαρτίου, και τους διοργανωτές του, καλωσόρισε σήμερα το πρωί, στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Μιλώντας στους μαθητές η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΤΖΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε Θέματα Αθλητισμού, Σπύρου Πάντζα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ