ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΣΝΑ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από γόνιμη συζήτηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ, ψήφισε σήμερα, με ευρύτατη πλειοψηφία, την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σχετικά με τη δεύτερη αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων Αττικής, στην κατεύθυνση της πλήρους ευθυγράμμισής του με τον Εθνικό Σχεδιασμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΨΗΝΑΚΗΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ March 15, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10/03/2016 διευρυμένη συνεδρίαση της «Λαϊκής Επιτροπής Μαραθώνα». Η πλούσια συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις εν όψει της ψήφισης του ασφαλιστικού και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ/ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ March 13, 2016 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και για ένα χρόνο, το πρόγραμμα των εκπτωτικών παροχών της Κάρτας Γονέα Μέλους επεκτείνεται, με μια νέα και πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και την προσφορά που εξασφαλίστηκε για τα μέλη των 11 Συλλόγων Γονέων του Δήμου Διονύσου που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και τις οικογένειές τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΒΙΤΣΑ – ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ March 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα είχε σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ENTERPRISE GREECE March 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η αναπτυξιακή στρατηγική της Αττικής είναι το αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), Χρήστο Στάικο. Στόχος του Μνημονίου Συνεργασίας είναι ο συντονισμός της Περιφέρειας και της Enterprise Greece για την ανάδειξη της Αττικής ως επιχειρηματικού κέντρου, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικό - οικονομικά χαρακτηριστικά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ. κ. Αγοραστός ανάμεσα στη περιφερειάρχη κ. Δούρου και την υπεύθυνη τομέα ισότητας κ. Βρύνα   (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΠΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στην πρόσκληση του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε., της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ίψεν στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αχαρνών και η Κίνηση Πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ» την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο δημαρχείο Αχαρνών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΟΙΞΗ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ March 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Σε συνέχεια του υπομνήματος που κατέθεσε στις 3 Μαρτίου η Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», κυρία Ανθή Λουκάτου, αναφορικά με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Δ.Ε Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση στην Υπηρεσία Πολεοδομίας Διονύσου, μετά από πρόσκληση της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολεοδομίας κα Πόπης Ταουξή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, όπου και δόθηκαν απαντήσεις – διευκρινήσεις επί των ερωτημάτων του υπομνήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 49 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ