ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΤΑ; ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΙΤΗΣΗ, ΕΛΤΑ, ΥΠΟΒΟΛΗ April 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων, που γνωστοποιήθηκε από το ΑΣΕΠ με προκήρυξη (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 18 ν. 2190/1994 όπως ισχύει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η γραμματέας του Π.Σ. Φωτεινή Βρύνα, με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. αν.Αττικής Άρη Βίτσιο στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ το Φεβρουάριο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΡΥΝΑ ΠΡΟΣ ΔΟΥΡΟΥ: 19 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ April 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η κ. Φωτεινή Βρύνα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αναφορικά με την Έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου Περιφέρειας Αττικής 2014-2019, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεκαεννέα μήνες τώρα δεν υλοποιήσατε τίποτα από το πρόγραμμα που είχατε ανακοινώσει κατά την προεκλογική περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και το σεβασμό μας, σε εκατοντάδες νέες και νέους, που έδωσαν και πάλι το παρόν στο κάλεσμά μας. Αντάλλασσαν μηνύματα νεανικά, αληθινά, αυθόρμητα. Το Σαββατοκύριακο, όλοι μαζί Πάμε Αιμοδοσία!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Είδη πρώτης ανάγκης για τους 1.200 πρόσφυγες του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας στη Μαλακάσα (πρώην στρατόπεδο Γερακίνη) παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στον Διοικητή του Κέντρου Αντισυνταγματάρχη Ανδρέα Τζέλλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Jean-Claude Juncker meets with Ms Réna Doúrou, Regional Governor of Attica (ΦΩΤΟ: Jean-Francois BADIAS)

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα του προσφυγικού / μεταναστευτικού σε σχέση κυρίως με τη δράση της Περιφέρειας Αττικής, συζήτησε την Τρίτη στο Στρασβούργο, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΑΓΟΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, μετά από καθυστέρηση 6 και πλέον μηνών λόγω της προσφυγής του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μαρλαντή κατά της 241/2015 απόφασης του Δ.Σ., είναι σε θέση να προχωρήσει στη διαδικασία της αγοράς του οικοπέδου για την κατασκευή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ April 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος του Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 2.860.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΕΗ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ April 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με το Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Α.Ε. (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.), Λάζαρο Καραλάζο, για παροχή επιδότησης σε πολίτες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), στην Περιφέρεια Αττικής, έχουν υπογράψει συμφωνία με τη ΔΕΗ και την τηρούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ