ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΟΙΞΗ, ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ March 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Σε συνέχεια του υπομνήματος που κατέθεσε στις 3 Μαρτίου η Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», κυρία Ανθή Λουκάτου, αναφορικά με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Δ.Ε Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση στην Υπηρεσία Πολεοδομίας Διονύσου, μετά από πρόσκληση της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολεοδομίας κα Πόπης Ταουξή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων, όπου και δόθηκαν απαντήσεις – διευκρινήσεις επί των ερωτημάτων του υπομνήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΛΗΝΗ & ΠΑΙΑΝΙΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ March 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους 13 δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας για την εξέλιξη των έργων κάθε περιοχής, ολοκληρώθηκε με τις συσκέψεις του τελευταίου διημέρου σε Παλλήνη και Παιανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ March 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσεων της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου για θέματα ισότητας, Νικολέττας Δανιά. Βασικός στόχος δράσεων ήταν η παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα και τις πλευρές που αφορούν στην ισότητα των φύλων. Κύρια κατεύθυνση αποτέλεσε η στήριξη των ήδη υπαρχουσών δομών, η εμβάθυνση των δράσεων και η δημιουργία των προϋποθέσεων καλύτερης λειτουργίας τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. March 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Νικόλαος Παπαδάκης με αντικείμενο το συντονισμό των δράσεων τους για την αναβάθμιση, κατασκευή, βελτίωση και ανακατασκευή των κτιριακών υποδομών Υγείας (π.χ. νοσοκομεία, κέντρα Υγείας κλπ), και ειδικότερα αυτών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΤΗΣ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ March 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από σήμερα λειτουργεί, στο χώρο «Εσπλανάδα», στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου δίπλα στις εγκαταστάσεις του TAE KBON NTO, το πρώτο, στην Ελλάδα, Κέντρο logistics, για τη διαχείριση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓ Εμπορίου. Η λειτουργία του αφορά όλη τη χωρική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ! ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ, ΚΑΥΣΗ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ March 06, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Στις 12/2/2016, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο περιελάμβανε την κατασκευή στη Φυλή νέας μονάδας επεξεργασίας σύμμεικτων αποβλήτων, μονάδας καύσης και μιας χαρτοποιίας, που συνεπάγονται ουσιαστική επέκταση της υπάρχουσας εγκατάστασης του διαβαθμιδικού συνδέσμου ΕΔΣΝΑ. Το σχέδιο αναπτύσσονταν σε επιστολή - πρόταση, προς την κ. Δούρου (περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ), του καθηγητή του ΕΜΠ κ. Α. Ανδρεόπουλου. Στο σχέδιο αναφέρονταν ότι η μονάδα επεξεργασίας σύμμεικτων αποβλήτων βρίσκεται υπό κατασκευή, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Ετήσια Έκθεσή του για το έτος 2015 παρουσίασε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χθες, 3 Μαρτίου, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Βασίλης Σωτηρόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ March 04, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Μετά από επίμονες παρεμβάσεις στην Κυβέρνηση και έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μας στη Βουλή σχετικά με τα σχολεία των Αχαρνών (Αρ. Πρωτ.3375/ 10.06.2015, Αρ. Πρωτ.754/02.11.2015 και Αρ. Πρωτ.2232/11.01.2016) και παράλληλα με τις ενέργειες του Δήμου Αχαρνών και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών, δόθηκε επιτέλους μια επίσημη δέσμευση από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων σχολείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ