ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση παρουσίασης των νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στο δημαρχείο Αχαρνών από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής συμμετείχε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο 3 Προγραμματικές Συμβάσεις εκτέλεσης τριών έργων βελτίωσης και αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων και σχολικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Περιφέρειας Αττικής σε καταστήματα τροφίμων, με σκοπό την προστασία της υγείας των πολιτών, ώστε να διασφαλιστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλεια των τροφίμων και να διαπιστωθεί η πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σημαντική αύξηση των επενδύσεων καταγράφει ο απολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2015. Τα έργα που υλοποιήθηκαν ανέρχονται σε 182,6 εκατ ευρώ. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το 2011, το ποσό του 2015 αυξήθηκε κατά 74 εκατομμύρια, δηλαδή σημειώθηκε αύξηση κατά 68%.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΥΨΟΥΣ 18 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έργα υποδομής ύψους 18.000.00 ευρώ ενέκρινε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις των αρμοδίων αντιπεριφερειαρχών της Περιφερειακής Αρχής. Πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αγωγών ομβρίων υδάτων, οδοποιίας, αθλητικών και σχολικών υποδομών, τα οποία επιλύουν προβλήματα που χρονίζουν στους δήμους της Αττικής, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και διασφαλίζοντας την υγεία και την περιουσία τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΦΟΙΝΙΚΕΣ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Διευθύντρια του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, Δρ. Κυριακούλα Μαχαίρα, με αντικείμενο την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος για τη «Βελτιστοποίηση του συστήματος ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του Rhynchophorus ferrugineus στο Πεδίον του Άρεως». Η συνολική δαπάνη του έργου, που ανέρχεται σε 20.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ & ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ April 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε εκτεταμένη αιφνιδιαστική επιχείρηση ελέγχου προχώρησε σήμερα, η Περιφέρεια Αττικής, σε καταστήματα εντός στοών της οδού Σοφοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας, με γνώμονα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την ασφάλεια των τροφίμων για την προστασία των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ April 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κρήτης, που συνόδευσαν φορτία ειδών για τους πρόσφυγες, υποδέχθηκαν σήμερα στο Κέντρο Διαχείρισης αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης. Συγκεκριμένα το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν, προκειμένου να παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ