ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Ετήσια Έκθεσή του για το έτος 2015 παρουσίασε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χθες, 3 Μαρτίου, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Βασίλης Σωτηρόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ March 04, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Μετά από επίμονες παρεμβάσεις στην Κυβέρνηση και έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μας στη Βουλή σχετικά με τα σχολεία των Αχαρνών (Αρ. Πρωτ.3375/ 10.06.2015, Αρ. Πρωτ.754/02.11.2015 και Αρ. Πρωτ.2232/11.01.2016) και παράλληλα με τις ενέργειες του Δήμου Αχαρνών και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών, δόθηκε επιτέλους μια επίσημη δέσμευση από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων σχολείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 04, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Πιστή στο πνεύμα και του τελικού σχεδίου του ΠΕΣΔΑ Αττικής, που συντηρεί το συγκεντρωτισμό με επίκεντρο το «έκτρωμα» της Φυλής, η περιφέρεια Αττικής ανανέωσε την άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, για άλλα πέντε χρόνια (μέχρι 26/2/2021). Στην αδειοδότηση συμπεριλαμβάνονται, πλέον και τα κύτταρα Β3-Β6 της β΄ φάσης του ΧΥΤΑ, τα οποία προορίζονταν, επί διοίκησης Σγουρού, για την κατασκευή μιας μονάδας βιολογικής ξήρανσης σύμμεικτων απορριμμάτων. Σημειώνουμε ότι η περιβαλλοντική αδειοδότηση του ΧΥΤΑ Φυλής έχει ισχύ μέχρι 30/6/2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η νέα Περιφερειακή Αρχή τον πρώτο κιόλας χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και ανά περιφερειακή ενότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη δημιουργία «Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων», αποφάσισαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας. Πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους Κέντρο που θα παρέχει υπηρεσίες τύπου logistics, για όλη τη χωρική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤV NA ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ March 03, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι πρόσφυγες, οι συνάνθρωποί μας περνούν τα σύνορα για να γλυτώσουν από τις βόμβες τις σφαίρες, και την καταστροφή στην Σύρια και στην ευρύτερη περιοχή. Φεύγουν από την χώρα τους για να σώσουν ότι έχει απομείνει από την ζωή τους, που έχει ρημαχτεί από το ανελέητο κυνήγι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για το μοίρασμα των αγορών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πίνακας Δώρας Ραγκούση - Αγγελάκη  (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ''ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ''

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ March 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Να νομοθετήσει άμεσα προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής, με συντονισμένο τρόπο και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να αναλάβει την ευθύνη της μεταφοράς των προσφύγων από την Αττική σε όλη την Ελλάδα, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, κατά την ομιλία της σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. "Λέω ένα βροντερό 'νομοθετείστε άμεσα', έστω και με την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΠΑΡΚΑ March 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε Σύμβαση για τη Συντήρηση Πρασίνου και την Προμήθεια Φυτικού Υλικού για το Πεδίο του Άρεως, την Πλατεία Πρωτομαγιάς, το Λόφο Εθνικής Αντιστάσεως, το Αττικό Άλσος και το Πάρκο Ριζάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ