ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ΑντιστράτηγοςΚωνσταντίνος Τσουβάλας ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ΕΛ.ΑΣ ε.α. Δημήτριο Τσακνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΑΣΩΠΟΥ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα της εξυγίανσης του Ασωπού συζητήθηκε στην ευρεία σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στο γραφείο του υπουργού μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αρχικά, συζητήθηκε το θέμα της εξυγίανσης και του εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής που έχει επηρεαστεί σημαντικά από τη ρύπανση του Ασωπού που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες και διερευνήθηκαν τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Π. ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ, ΤΗΝΟΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ February 29, 2016 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ (author)

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την δυσαρέσκειά μας για τον τρόπο που λειτουργεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος Τήνου, έναντι της μείζονος μειοψηφίας και του προσώπου του επικεφαλής αυτής, κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ. Από την έναρξη της θητείας του νέου ΔΣ έχουμε τηρήσει μια μετριοπαθή και κόσμια στάση, με τοποθετήσεις που χαρακτηρίζονται από πνεύμα συνεργασίας και εποικοδομητικής κριτικής. Αντ’ αυτού έχουμε εισπράξει τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ February 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή όλων των επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων (πλην της ΧΑ), ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με αντικείμενο το κρίσιμο θέμα των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Θρίαμβος του "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ", η άνοδος της ομάδας, στην Α΄ τοπική κατηγορία από την Β΄ τοπική μετά την μεγάλη νίκη επί του ισχυρού "ΑΠΟΛΛΩΝΑ" Βριλησσίων με σκορ 6-2 εκτός έδρας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ February 26, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της διαχείρισης των αποβλήτων στη χώρα μας, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ, όπως και το 2014, παίρνει την πρωτοβουλία κάποιων συναντήσεων συλλογικοτήτων, με σκοπό την παραπέρα εμβάθυνση, τόσο στα ζητήματα των πολιτικών διαχείρισης αποβλήτων, όσο και στα ζητήματα του προσανατολισμού και των δράσεων των κινημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ February 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μνημόνιο Συνεργασίας για το έργο «Κατασκευής Δικτύου Απορροής Ομβρίων Υδάτων στις Περιοχές Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ταύρου, Μοσχάτου» υπέγραψε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ως εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής, με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάς (ΔΔ-Ε), Κώστα Μπακούρη. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που υπογράφεται τέτοιους είδους Μνημόνιο με δημόσιο φορέα της χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ