ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΗ «FOOD EXPO GREECE»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, FOOD EXPO GREECE March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, χαιρέτισε την πρώτη αυτή άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου, δηλώνοντας: «Συγχαρητήρια στον καλό φίλο και συνεργάτη, Δημοτικό Σύμβουλο, Τάσο Νικολακόπουλο και στα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εξαιρετική δουλειά και παρουσία του Δήμου Μαρκοπούλου στην Έκθεση, που είχε ως στόχο, την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας! Η προσπάθεια πέτυχε απόλυτα, του χρόνου, ακόμα καλύτερα»!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΦΥΚΩΝ ΣΕ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Α.Π.Θ. March 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Αναπληρωτή Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού και Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτή Καθηγητή Θεόδωρο Λαόπουλο, καθώς και με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Καθηγητή για το έργο, Μηνά Αρσενάκη, με αντικείμενο την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος από το Α.Π.Θ. (Ειδικός Λογαριασμός Αξιοποίησης Κονδυλίων Έρευνας) για την «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών σε περιοχές αλιείας της θαλάσσιας περιοχής Περιφερειακής Ενότητας Νήσων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ March 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνας Θανοπούλου. Βασικός στόχος των δράσεων της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, ήταν η χάραξη στρατηγικού περιφερειακού σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τους τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας, με βασικές αρχές την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, την ορθή χρήση των πόρων, την καταγραφή των υπαρχουσών αναγκών, την αξιολόγηση, την ενίσχυση της διαφάνειας, τη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΩΡΕΑΝ, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ March 27, 2016 / απο Α.Ο.Γ. Ν.ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Την Πέμπτη 24-3-2016 η Αγωνιστική Ομάδα Γυναικών Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, έκανε παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης διεκδικώντας αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόνοιας με επαρκή χρηματοδότησή της από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΔΟΜΕΝΗ March 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, επεκτείνει την αποστολή ειδών και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με το πρώτο φορτίο είκοσι τόνων να έχει προορισμό την Ειδομένη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΡΟΥ – ΦΡΕΚΟΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΦΡΕΚΟΝ March 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν Κλοντ Φρεκόν, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία βρίσκεται στο Στρασβούργο, μετέχοντας στην 30ή Σύνοδο του Κογκρέσου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ March 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για τη λειτουργία του Κέντρου “Logistics” (Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων) της Περιφέρειας Αττικής και προκειμένου να αποφεύγεται η σπατάλη πόρων, αλλά και για να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των σημείων φιλοξενίας των προσφύγων, ενημερώνουμε τους πολίτες και τους Δήμους σχετικά με τα εξής :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» PLAN B

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΥΛΗ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ March 21, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Μια ουσιαστική συζήτηση για τους νέους περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) -και στην Αττική- έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, από την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στην περιφέρεια Αττικής, με απόφαση του ΕΔΣΝΑ εδώ και ένα χρόνο, δουλεύουν για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, παράλληλα, μια πολυμελής ομάδα τεχνικών του ΕΔΣΝΑ και ένα μελετητικό γραφείο, σαν εξωτερικός συνεργάτης. Παρουσίασαν ένα κείμενο αναθεώρησης, που υπερψηφίστηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής στις 8/10/2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email