ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ / ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ February 24, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Η αρχική εκδοχή του ΠΕΣΔΑ Αττικής, που εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο στις 8/10/2015, αντιμετώπισε μια γενικευμένη κριτική, κυρίως από την πλευρά όσων υποστηρίζουν τη λογική της αποκεντρωμένης διαχείρισης, με δημόσιο χαρακτήρα και με έμφαση στην προδιαλογή των υλικών. Αντίθετα, οι υποστηρικτές του παλιού, συγκεντρωτικού και φιλοεργολαβικού μοντέλου, έδωσαν είτε την υποστήριξή τους, είτε την ανοχή τους, συνοδεύοντάς την με τις απαραίτητες δόσεις χλευασμού προς τη διοίκηση της περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ February 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την επικαιροποίηση του κειμένου της δεύτερης αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων Αττικής, όπως αυτό είχε ψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του, τον Οκτώβριο του 2015, δρομολογώντας την τελική διαδικασίας της έγκρισής του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΩΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΟΣΧΙΣΗ February 23, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ (author)

Η κίνηση πολιτών που απαρτίζεται από μόνιμους κατοίκους Βαρνάβα ξεκινά σύντομα την Συλλογή υπογραφών καλώντας την τοπική Κοινότητα να εκκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο του «Καλλικράτη» για τη μεταπήδηση της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα από τον Δήμο Μαραθώνα στον αντίστοιχο υπό διαμόρφωση Νέο Δήμο “Τετράπολης+”, με την διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ February 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών, Στέλιου Κοροβέση. Βασικός στόχος των παρεμβάσεων ήταν η βελτίωση της λειτουργίας ενός θεσμού κρίσιμης οικονομικής και κοινωνικής σημασίας – ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ February 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι μικρές χαντμπολίστριες του Α.Ο Άνοιξης στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ (γεν. 2004-2005), γνώρισαν την αποθέωση, επικρατώντας 15-10 του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Σημαντική επιτυχία και άλλο ένα βήμα για την είσοδο στην εξάδα κατάφεραν και τα αγόρια της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄(γεν 2004-2005) που νίκησαν τον Τελαμώνα Σαλαμίνας με σκορ 24-17.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάληψη με χαμόγελα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής, μεταξύ αγροτών - Πέτρου Φιλίππου. Όπως και να 'χει φίλοι είναι  (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ February 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών των Μεσογείων είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, στο πλαίσιο συμβολικής κατάληψης που έκαναν οι εκπρόσωποι των αγροτών στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανέμορφο το θεατράκι της Π. Φώκαιας μετά την ανακαίνιση  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΑΤΡΟ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ February 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας αποτελεί ένα σημαντικό χώρο πολιτιστικής έκφρασης του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο φιλοξενεί πληθώρα εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι. Η προνομιακή του θέση δίπλα στη θάλασσα και το μοναδικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα που μπορεί κανείς να απολαύσει από τις κερκίδες του, είναι μερικοί ακόμα λόγοι για τους τόσους φίλους που το προτιμούν για να περάσουν ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ February 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Γηροκομείο Αθηνών, που λειτουργεί από το 1864 με μακρά διαδρομή στην Κοινωνική Πρόνοια της Τρίτης Ηλικίας, θα όφειλε να αποτελεί φορέα παροχής κοινωνικού έργου μείζονος σημασίας, καθώς βάσει του καταστατικού του το 50% των φιλοξενούμενων είναι άποροι, ενώ η τεράστια ακίνητη περιουσία του θα περίμενε κανείς ότι αποτελεί ανεξάντλητη πηγή για τη συνέχιση του κοινωνικού του έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ